Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Je Geliefde Man

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Je Geliefde Man
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Je Geliefde Man

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Je Geliefde Man

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Je Geliefde Man
Video: Новогодний концерт Dimash Dears - с Новым годом Димаш! [SUB] 2024, April
Anonim

Het nieuwe jaar alleen vieren met je geliefde man is een geweldig idee. Het belangrijkste is om goed na te denken over het scenario van oudejaarsavond. Natuurlijk zou het geweldig zijn om een romantische trip naar de tropische eilanden te maken, een kamer te huren in een chique hotel of een tafel te reserveren bij een duur restaurant. Maar niet alle stellen kunnen het betalen. U moet echter niet wanhopen - u kunt zelfs thuis een onvergetelijke vakantie van liefde doorbrengen.

Hoe het nieuwe jaar te vieren met je geliefde man
Hoe het nieuwe jaar te vieren met je geliefde man

instructies:

Stap 1

Tijdens de nieuwjaarsviering wil je veel doen: met vrienden aan tafel zitten, nieuwjaarsvuurwerk regelen en tijd alleen doorbrengen met je wederhelft. Maar is dit allemaal te combineren? Als je vrienden hebt uitgenodigd om het nieuwe jaar te vieren en je staat te popelen om dicht bij je geliefde te zijn, dan kun je je terugtrekken in je slaapkamer of badkamer. Het belangrijkste is om de kamer niet langer dan 8-10 minuten te bezetten, anders gaan de gasten die uw afwezigheid opmerken op zoek naar de vermiste eigenaren. Als je vrienden je hebben uitgenodigd om naar het feestelijke vuurwerk te kijken, dan kun je al wandelend met je geliefde kussen op het geluid van ontploffend nieuwjaarsvuurwerk, sneeuwballen spelen en wentelen in een sneeuwjacht terwijl je elkaar omhelst. Als je thuiskomt, kun je jezelf in een warme deken wikkelen en elkaar verwarmen met tedere kussen en gepassioneerde knuffels.

Stap 2

Voor een onvergetelijke romantische avond hoef je niet naar een duur hotel of chique restaurant. U kunt een feestelijke sfeer creëren in uw eigen appartement en dit proces duurt niet langer dan 30 minuten. Doe de lichten uit en steek de kaarsen aan, laat je passie aangewakkerd worden door een levend vuur. Om een feestelijke setting te creëren, plaatst u meerdere kristallen of glazen vazen gevuld met water in de kamer - de reflecties van de brandende kaarsen zien er gewoon magisch uit. Verspreid de huid op de vloer - geen laken voelt aan als echt bont, dat het naakte lichaam zachtjes streelt en kietelt. Als je geen pelshuid hebt, dan kun je met je geliefde op een badstof tapijt zitten, met een fles mousserende wijn en een fruitschaal naast je. Zet nostalgische muziek aan - laat romantische melodieën de snaren van je ziel raken en je passie aanwakkeren.

Stap 3

Elke romance heeft de neiging snel saai te worden als het niet wordt verdund met iets ongewoons en speels. U kunt dus gezamenlijke lichaamskunst regelen door nieuwjaarskostuums op elkaars lichaam te schilderen, met behulp van speciale gemakkelijk afwasbare verf voor dit doel. Lichte zachte aanrakingen met een penseel op het naakte lichaam prikkelen niet alleen en prikkelen, maar prikkelen ook de verbeelding. Daarna kun je met je geliefde naar de badkamer gaan, waar je je tekeningen van elkaars lichaam zult wassen met behulp van luchtig en geurig schuim en misschien doorgaat naar "hetere" lessen.

Stap 4

Je kunt seksuele opwinding verhogen met behulp van een goed samengesteld menu. De nieuwjaarstafel moet voedsel bevatten zoals noten, chocolade, exotisch fruit, garnalen, oesters, mosselen en andere zeevruchten, die uitstekende afrodisiaca zijn. Het is het beste om de afwas af te spoelen met champagne of wijn.

Stap 5

Geef elkaar een sensuele erotische massage met essentiële citrusoliën. Dus de geur van citroen prikkelt de verbeelding en inspireert liefdesexperimenten in bed, de geur van een sappige sinaasappel verhoogt de stemming en geeft een gevoel van geluk, en de geur van grapefruit wekt ongebreidelde passie tussen partners op.

Stap 6

Sommige momenten kunnen de romantische sfeer op oudejaarsavond bederven. Versier bijvoorbeeld een kaal lichaam niet met kerstboomklatergoud en regen, omdat deze de huid kunnen irriteren. Het is beter om het gebruik van sterke alcoholische dranken en stevige gerechten op te geven - na zo'n nieuwjaarsontbijt verandert zelfs de meest onvermoeibare heldenliefhebber snel in een onschadelijke teddybeer. Als je het komende jaar niet van plan bent een schattig kleintje te kopen, vergeet dan niet de bescherming te midden van krankzinnige passie.

Aanbevolen: