Hoe Interessant Is Het Om Het Nieuwe Jaar Met Kinderen Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Interessant Is Het Om Het Nieuwe Jaar Met Kinderen Te Vieren
Hoe Interessant Is Het Om Het Nieuwe Jaar Met Kinderen Te Vieren

Video: Hoe Interessant Is Het Om Het Nieuwe Jaar Met Kinderen Te Vieren

Video: Hoe Interessant Is Het Om Het Nieuwe Jaar Met Kinderen Te Vieren
Video: Gelukkig Nieuwjaar 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is ongetwijfeld een gezinsvakantie. Daarom is het belangrijk en noodzakelijk om het te vieren in een sfeer van wederzijdse warmte, liefde en begrip. En als er kinderen in huis zijn, dan kun je gewoon niet zonder magie. We zullen ontdekken hoe interessant het is om het nieuwe jaar met kinderen te vieren.

Eva Dotsenko, nieuwjaar met kinderen
Eva Dotsenko, nieuwjaar met kinderen

Voorbereiding

  • Een belangrijke fase in de nieuwjaarspret is je erop voorbereiden. Je moet tenslotte veel doen om het langverwachte wonder te laten gebeuren. Schrijf bijvoorbeeld een brief aan Sinterklaas. En het maakt niet uit als je kind nog niet kan schrijven. Doe het met hem of verbeeld verlangens in foto's.
  • Versier het huis voor de vakantie met de kleine helpers. Om dit te doen, kunt u zelfgemaakt speelgoed gebruiken: papieren ballen, appliques, origami, enz. Teken prachtige sneeuwvlokken en ijzige patronen op de ramen.
  • Vergeet heldere feestelijke outfits voor uzelf en uw kinderen niet. Het nieuwe jaar voor kinderen is tenslotte niet alleen het ontvangen van geschenken en snoep, het is een kans om het beeld van een favoriet sprookjespersonage te proberen.

vakantie

En nu is deze langverwachte dag en uur aangebroken. Het plezier begon.

  • Het is heel belangrijk dat deze gelukkige momenten niet alleen in het geheugen blijven, maar ook in video-opnames, in foto's. Los dit op! Laat een van de ouders de operator zijn en de andere - de gastheer van wedstrijden en spelletjes.
  • Nieuwjaarsbeloften kunnen niet alleen interessant zijn voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Ga rond de boom staan en zeg dat ze elkaars hand vasthouden. Je moet ze niet erg serieus nemen, het plezier bestaat uit grappen en praktische grappen.
  • Buitenspellen zijn een van de belangrijkste momenten van de vakantie met kleine ondeugende mensen. Stilzitten bij hen is immers gewoonweg onmogelijk. Kanaliseer de energie van kinderen in een leuke maar veilige richting. Piraten spelen, verstoppertje spelen met kinderen, dansen. Voor een ontspannen vakantie kunt u gebruik maken van bordspellen.
  • Bel de kerstman en het sneeuwmeisje. Verpest de fantasieën van kinderen niet zo lang mogelijk en voed ze. Laat een van je vrienden voor een korte periode veranderen in de hoofdpersonen van de vakantie, of je kunt echte artiesten uitnodigen.

Na de vakantie

De magie van het nieuwe jaar eindigt niet op 1 januari. Cadeaus onder de boom zijn waar alle kleintjes op de planeet op wachten. En hier moet je het proberen. Informeer vooraf wat hun wensen zijn, of laat je leiden door een persoonlijke visie. Maar het belangrijkste is dat het een aangename verrassing moet zijn, een wonder.

Aanbevolen: