Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op Een Originele Manier
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Op Een Originele Manier
Video: Zo kwam de doorbraak in de formatie tot stand | Rondje Binnenhof #26 2024, Maart
Anonim

Voor velen wordt Nieuwjaar geassocieerd met voor de tv zitten, Olivier-salade, champagne en mandarijnen. Toch kun je deze vakantie op een leuke en originele manier vieren, zodat je het hele jaar precies zo wilt doorbrengen als je het gevierd hebt.

Zo vier je het nieuwe jaar op een originele manier
Zo vier je het nieuwe jaar op een originele manier

instructies:

Stap 1

Voor degenen die het niet aan financiën ontbreken, is de keuze aan nieuwjaarsentertainment gewoon enorm. Het is bekend dat wanneer het winter is op het noordelijk halfrond, het zomer is op het zuidelijk halfrond. Waarom ga je niet naar Antarctica voor de nieuwjaarsvakantie? Je wordt plechtig aangesteld als poolreiziger, je maakt kennis met walvissen en pinguïns. Je mag de vakantie zelf niet vieren op een ijsberg of ijsschots, maar de poolijsbreker is ook best een interessante en niet triviale plek.

Stap 2

Degenen die niet genoeg geld hebben voor een reis naar Antarctica, maar gepassioneerd zijn door nieuwe ervaringen, kunnen het nieuwe jaar ondergronds vieren. In de grotten van de regio Tula worden feesten gehouden voor extreme minnaars. Wie daartoe besluit, verwacht muziek, kaarsen, warme dranken en een bont gezelschap.

Stap 3

Een budgetoptie voor de vakantie zou zijn om het nieuwe jaar in de trein te ontmoeten. In de nacht van 31 december op 1 januari is de spoordienst niet populair. Tickets zijn op dit moment veel goedkoper. Het is ook waarschijnlijk dat uw bedrijf de enige passagiers in het rijtuig zal zijn. Natuurlijk staat niemand je toe om vuurwerk af te steken en vuurwerk af te steken in de trein, maar het zal mogelijk zijn om tijdens de parkeerplaats uit te stappen en de sterretjes aan te steken.

Stap 4

Sterrenhemel, sneeuwbanken, besneeuwde bomen, een warm vuur en een vrolijk gezelschap - wat heb je nog meer nodig voor een geweldige vakantie? Kleed je warm aan en ga naar het bos om het nieuwe jaar te vieren. Eerst moet je uitzoeken of het mogelijk is om in dit gebied een vuur aan te steken. Je kunt sneeuwballen spelen, spiesjes maken midden in de winter en aardappelen bakken in as. Cadeaus kunnen onder de echte boom zelf worden gevouwen. En verliefde stelletjes kunnen elkaar de hele nacht verwarmen met hun warmte.

Stap 5

Als de omstandigheden zodanig zijn dat vrienden abrupt van plannen veranderden, ouders wegvlogen op een kerstreis en een geliefde op het laatste moment op zakenreis werd gestuurd - dit is geen reden tot wanhoop. Regel zelf een vakantie. Misschien heb je er lang van gedroomd om een gemaskerd bal te doen, maar geliefden steunden je initiatief niet. Maak een kostuum en muziek klaar, zet je favoriete gerechten op tafel, open een fles champagne voor het klokkenspel. En telefoontjes met felicitaties van dierbaren zullen je deze nacht zeker geen eenzaamheid laten voelen.

Aanbevolen: