Zo Vier Je Een Bruiloft Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Bruiloft Op Een Originele Manier
Zo Vier Je Een Bruiloft Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Een Bruiloft Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Een Bruiloft Op Een Originele Manier
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een van de meest opwindende en romantische gebeurtenissen in het leven van veel mensen. Ik wil deze vakantie buitengewoon maken, zodat de herinneringen eraan de echtgenoten jarenlang zullen plezieren. Jongeren kunnen proberen afstand te nemen van de algemeen aanvaarde traditie van het organiseren van bruiloften en hun bruiloft origineel en anders dan anderen maken.

Zo vier je een bruiloft op een originele manier
Zo vier je een bruiloft op een originele manier

instructies:

Stap 1

Bruiloften in middeleeuwse stijl zijn erg populair. Voor de bruid is dit een kans om een echte prinses te zijn, omringd door nobele ridders en mooie dames. Voor de viering kunt u een kasteel of een oud herenhuis huren - het hangt allemaal af van uw financiële mogelijkheden. Als je huwelijksbudget je dit niet toelaat, maakt het niet uit, huur tenten, houten tafels met lange banken.

Stap 2

Ook het menu en het entertainment moeten bij de setting passen. Geen kreeften en foie gras, zet vlees- en visgerechten op tafel. Voor amusement kunnen de gasten boogschieten en paardrijden. Nodig muzikanten uit die middeleeuwse muziek spelen en gasten zullen ter ere van u zilveren bekers heffen.

Stap 3

Weinig dingen kunnen mooier en romantischer zijn dan de stralende nachtelijke hemel. Dus waarom niet trouwen in het planetarium? Door akkoord te gaan met de administratie en de ambtenaar van de burgerlijke stand uit te nodigen, krijgt u een onvergetelijke ceremonie.

Stap 4

Huwelijken worden in de hemel gesloten. Het zou een geweldig idee zijn voor het jonge stel om op hun trouwdag naar de hemel te gaan. Maak een vliegtuigtour door de stad voor een vogelvlucht van bekende landschappen, of maak een ballonvaart.

Stap 5

Ongewone elementen zullen ook helpen om de bruiloft origineel te maken. Werkt een van de pasgetrouwden als brandweerman of politieagent? Misschien heb je vrienden - motorrijders of een bruid die naar een wielerclub gaat? Een colonne fietsen of brandweerwagens zullen een onuitwisbare indruk maken op zowel gasten als toevallige voorbijgangers.

Stap 6

Misschien wilt u geen uitbundige ceremonie houden voor onbekende familieleden en zou u dit geld veel liever aan een huwelijksreis besteden. Ga rechtstreeks vanuit het trouwpaleis naar het vliegveld en je kunt champagne drinken ter ere van het feest terwijl je in het vliegtuig zit. Er wordt aangenomen dat een bruiloft in transport geluk zal brengen, zelfs voor toevallige reisgenoten.

Aanbevolen: