Zo Vier Je Een Verjaardag In Moskou Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag In Moskou Op Een Originele Manier
Zo Vier Je Een Verjaardag In Moskou Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag In Moskou Op Een Originele Manier

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag In Moskou Op Een Originele Manier
Video: Lonneke viert haar verjaardag (Kindertijd KRO-NCRV) 2024, April
Anonim

Als je inwoner bent van Moskou of een gast van de hoofdstad en je verjaardag op een originele manier wilt vieren, dan biedt deze grote stad je veel mogelijkheden voor recreatie en entertainment. Tot je dienst staan chique restaurants, sportterreinen, gezellige cafés en rustige plekjes waar je een geweldige tijd kunt hebben met vrienden.

Zo vier je een verjaardag in Moskou op een originele manier
Zo vier je een verjaardag in Moskou op een originele manier

instructies:

Stap 1

Speel paintball met je vrienden. Zowel in Moskou als in de regio Moskou zijn er veel paintballclubs waar je goedkoop en goed kunt uitrusten met een groot bedrijf. Bezoek bijvoorbeeld spelcomplexen als "Revolt-Mitino", "Revolt-Rublevka" of het indoor paintballterrein "Arena".

Stap 2

Ga met vrienden of familie naar het waterpark. Je zult de leukste verjaardag hebben die je je kunt voorstellen. Ga voor een glijbaan, dartel in het zwembad. In een speciale ruimte kun je lichte cocktails drinken voor de gezondheid van de jarige. Dit is niet de duurste optie voor een vakantie in Moskou. Kies uit de vele opties het dichtstbijzijnde waterpark: "Kva-kva park" (op Yaroslavka), "Fantasy" (metrostation "Maryino"), "Kimberly Land" ("Sevastopolskaya"), "Soyuz" (39 km van de Shchelkovskoye-snelweg), Likhobory (Petrovsko-Razumovskaya), Marina Club (Leningradskoe Highway), Scarlet Sails (Shchukinskaya), Premier Sport (Universiteit).

Stap 3

Als je verjaardag in het koude seizoen valt, breng het dan door op de ijsbaan. In principe kan deze optie ook voor de zomer gebruikt worden, maar dan zal je op zoek moeten naar een afgesloten ruimte. Het is niet duur, maar je krijgt veel romantische gevoelens als je de ijsbaan bezoekt met een soulmate. Om te gaan schaatsen, ga naar het Kultury Park im. Gorky, Kolomenskoye, Patriarchvijvers, Sokolniki, de Hermitage-tuin, enz. Of nodig je vrienden uit op de ijsbaan, waar je niet alleen kunt genieten van kunstschaatsen, maar ook kunt genieten van films of clips.

Stap 4

Ga op je verjaardag naar de skipiste. Er zijn er veel in Moskou, bijvoorbeeld in Krylatskoye, Novoperedelkino, op Vorobyovy Gory, enz. Zelfs als je niet voldoende vaardigheid hebt in skiën of snowboarden, is het oké. Ervaren trainers die op de piste staan, helpen je snel aan de berghellingen te wennen.

Aanbevolen: