Een Verjaardag Op Een Originele Manier Vieren

Inhoudsopgave:

Een Verjaardag Op Een Originele Manier Vieren
Een Verjaardag Op Een Originele Manier Vieren

Video: Een Verjaardag Op Een Originele Manier Vieren

Video: Een Verjaardag Op Een Originele Manier Vieren
Video: Verjaardag vieren Den Haag Feestlocatie Origineel Idee 2024, April
Anonim

Elke keer aan de vooravond van zijn verjaardag breekt de jarige zijn hoofd: hoe vier je de vakantie zodat deze wordt herinnerd door gasten en familieleden? "Bijeenkomsten" aan de familietafel is natuurlijk goed, maar als je ook maar een druppel afwisseling en originaliteit toevoegt aan de vakantie, belooft je verjaardagsfeestje dit jaar het beste te worden.

Een verjaardag op een originele manier vieren
Een verjaardag op een originele manier vieren

instructies:

Stap 1

Als je een verjaardag thuis viert, zorg er dan voor dat de gasten vanaf het begin in de sfeer van de vakantie duiken. Vraag iemand van je vrienden om je te helpen een interessante muurkrant over je leven te maken, overhandig bij de ingang de eregast-medaille en een kegelvormige hoed. Verzin (nou ja, of kijk op internet) grappige spelletjes (geen vulgariteit).

Stap 2

Themavakanties worden elk jaar populairder. Bedenk een thema voor de vakantie op basis van uw leeftijd en hobby's. Als je je 20e verjaardag viert, breng je verjaardag dan door in personages uit de film "Hipsters". Voor dertigjarigen is carrière belangrijker, en je kunt een "vergadering" van de businessclub regelen, wanneer alle gasten in zakelijke kleding komen, en ansichtkaarten en geschenken een prijs zijn voor de beste werknemer van het jaar. Of organiseer een "bibliotheekfeestje" - benoem de gerechten met beroemde boektitels en geef elke gast een bibliotheekpas.

Stap 3

Verjaardag in de natuur hoeft ook niet gereduceerd te worden tot banaal kebab eten. Voor elk spiesje kun je een striploterij regelen. En als je een bepaalde plek hebt waar je elke keer met je vrienden ontspant, maak dan een wensboom - versier het met linten en bind het vast, wens iets aan de jarige.

Stap 4

Op een verjaardagsfeestje geven gasten meestal geschenken aan de jarige, maar als de "pasgeborene" de gasten komische verrassingen biedt, zal iedereen dit zeker onthouden. Bedenk waar elk van je vrienden dol op is, voeg een druppel humor toe en geef ze cadeaus.

Stap 5

De fotosessie "verjaardag" wordt een versiering van elke vakantie. Gasten vinden het altijd leuk om op verjaardagen gefotografeerd te worden, en dan komt er een professionele fotograaf … Foto's van de vakantie zullen lange tijd op de meest eervolle plek voor elk van de gasten staan.

Aanbevolen: