Een Jubileum Op Een Originele Manier Vieren

Inhoudsopgave:

Een Jubileum Op Een Originele Manier Vieren
Een Jubileum Op Een Originele Manier Vieren

Video: Een Jubileum Op Een Originele Manier Vieren

Video: Een Jubileum Op Een Originele Manier Vieren
Video: 10 JARIG JUBILEUM online loterij! 2024, April
Anonim

Zodat het gezinsleven geen routine wordt en niet smakeloos en saai lijkt, is het van tijd tot tijd nodig om het te vullen met iets ongewoons, helders en gedenkwaardigs. En een mooie gelegenheid hiervoor is de viering van de huwelijksverjaardag. Je kunt haar op verschillende manieren markeren - met familie, vrienden of gewoon samen; kalm, leuk of zelfs extreem.

Een jubileum op een originele manier vieren
Een jubileum op een originele manier vieren

instructies:

Stap 1

De keuze voor een vakantie-idee hangt af van uw wensen en interesses, budget, tijd van het jaar en de mate van uw vrijheid. Als u allebei werkt en er is geen manier om te ontsnappen aan rust, zelfs niet voor een paar dagen, dan zult u uw huwelijksverjaardag ter plaatse moeten vieren of de vakantie uitstellen tot een beter moment.

Stap 2

Er zijn speciale trouwscenario's in de uitgaanscentra voor de zeer drukke, maar niet graag thuisblijvende. Zo kun je bijvoorbeeld naar de sauna met zwembad en waterglijbaan, jezelf laten verwennen met spabehandelingen, sporten, bowlen of biljarten, dineren in een kaarsverlicht restaurant en daarna naar boven klimmen naar een feestelijk ingerichte kamer met een tweepersoonsbed..

Stap 3

U kunt deze dag op een originele manier doorbrengen door u in te schrijven voor een mystieke excursie voor de nacht. Dergelijke evenementen worden in veel grote steden gehouden. Als je geluk hebt, zie je geesten of geesten, maar je zult gegarandeerd veel spannende verhalen horen waarmee je je stad vanuit een ongebruikelijke hoek kunt bekijken.

Stap 4

U kunt een romantische rit te paard maken of naar de skelterclub gaan en een snelheids- en behendigheidswedstrijd houden. En als het winter is, probeer dan het bos in te klimmen en te skiën, of een slee te huren en de steile hellingen in het park te bedwingen. Zodat het geen banale vrije dag lijkt, neem champagne, snoep en fruit mee, maak verrassingen en cadeautjes voor elkaar en regel een fotosessie.

Stap 5

Wil je deze dag alleen samen zijn? Koop een auto en ga op een twee tot drie daagse trip langs de Golden Circle. Maak kennis met de prachtige oude steden, bewonder de natuur en verwen uzelf met niets: kopen wat u wilt, plezier hebben op de attracties, op het groene gras zitten, enz. Vergeet niet dat je de feeststemming voor jezelf creëert.

Stap 6

Ga in de herfst of vroege zomer eens op excursie naar St. Petersburg. Deze stad is het hele jaar door charmant, maar vooral tijdens het gouden herfstseizoen en tijdens de witte nachten. Boek een kleine boot en maak een nachtcruise langs de Neva. Vanaf het dek kun je eindeloos genieten van de omringende schoonheid, de lichtjes van de prachtige stad. En als je moe wordt, ga dan naar de bar, waar kaarsen branden en zachte banken wachten …

Stap 7

Geef jezelf een vakantie op het platteland. Als je zo'n kans hebt, ga dan naar het dorp om je familie te bezoeken en doe daar waar je geen idee van hebt in de stad. Wandel bijvoorbeeld door de velden, melk een koe, rijd paard, weef kransen van wilde bloemen of ga 's ochtends paddestoelen uit de grond halen in het bos. Samen naakt zwemmen in de rivier. En 's avonds kun je naar de hooizolder.

Stap 8

U kunt uw jubileum vieren door uw beste vrienden uit te nodigen voor een picknick in het bos. In plaats van gewone kebabs, kook een gans of eenden met appels, neem verschillende lekkernijen mee, een zelfgemaakte cake. Aardappelen bakken op houtskool, thee zetten van aromatische kruiden of zelfs koffie meenemen - in een niet-standaard setting zullen bekende dingen hun dagelijks leven verliezen en het zal je ongewoon romantisch lijken. Het belangrijkste is dat het weer niet verslechtert. Maar in dit geval moet u een terugvalscenario in gedachten hebben.

Stap 9

Het is interessant om de huwelijksverjaardag op het jacht te vieren. Als je vrienden het hebben, geweldig. Of je kunt vooraf (samen) rijlessen volgen, het juiste vaarbewijs halen en daarna een jacht huren voor minimaal een week en een leuke tijd beleven met vrienden.

Stap 10

Als u geen financiële problemen heeft en uw jubileum groots wilt vieren, kunt u op huwelijksreis gaan - naar interessante steden, naar de zee, naar de savanne of de tropen, wat u maar wilt.

Aanbevolen: