Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Man

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Man
Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Man

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Man

Video: Hoe Geef Je Op Een Originele Manier Een Cadeau Aan Een Man
Video: Man of vriend verrassen? 3 Originele manieren 2024, April
Anonim

Het is niet gemakkelijk om een cadeau voor je geliefde te vinden, omdat je wilt dat het cadeau het beste is, en hij vond het leuk, en geen van je vrienden had hetzelfde. Maar het is niet makkelijker om een cadeau te geven. Je kunt natuurlijk naar voren komen en de felbegeerde doos overhandigen met de woorden: “Dit is voor jou! … Maar dit is op de een of andere manier volkomen saai en opdringerig. Het is ook de moeite waard om de presentatie van een geschenk met een ziel te benaderen en een interessant idee aan boord te nemen.

Hoe geef je op een originele manier een cadeau aan een man
Hoe geef je op een originele manier een cadeau aan een man

instructies:

Stap 1

Een cadeau ziet er origineler uit, mooi verpakt of gelegd in een met de hand gemaakte doos of doos. Het kan een gesneden houten ding zijn of een vintage verpakking, uitgerust met inscripties als "de beste man" en andere zinnen die aangenaam zijn voor je jongeman.

Stap 2

U kunt een geschenk geven zonder speciale verplichtingen, maar om dit evenement onvergetelijk te maken, begeleidt u de presentatie met een ode of humoristische verzen van uw eigen compositie opgedragen aan uw geliefde man.

Stap 3

Wanneer u een klein geschenk geeft, kan het worden verpakt in een stapel papier en een aantal dozen van verschillende groottes. Het is merkwaardig om te zien hoe de jongeman ze allemaal onthult en hoopt dat dit de laatste is. U kunt het effect versterken met behulp van notities die in elke laag van het pakket zijn geplaatst. Ze kunnen met humor zijn geschreven of voorzien van filosofische uitspraken of aforismen.

Stap 4

Een cadeau geven kan onverwacht en enigszins avontuurlijk zijn. Maak bijvoorbeeld een cadeau klaar en leg deze in de berging. En stuur je man dan een sms met de code en het nummer van de gewenste cel. Of stuur je cadeau met een messenger. Dit is vooral het geval als het geschenk moet worden gepresenteerd en u ver weg bent.

Stap 5

Omdat elke man iets van de jongen behoudt, kun je proberen in te spelen op het mysterie en de opwinding. Maak bijvoorbeeld een zelfgemaakte kaart waarop pictogrammen en raadsels het pad naar de ‘schat’ vertegenwoordigen. De jacht op een cadeau kan ingewikkeld zijn met puzzels of vragen, natuurlijk niet erg vervelend, beter voor de hand liggende.

Stap 6

Een vergelijkbare optie is om een systeem van notities te maken dat uiteindelijk zal leiden tot uw geschenk. Leg de briefjes bij de wekker, in de badkamer, in de keuken (in de koelkast, theezakje, suikerpot), in de zak van je broek, jas, enz. Deze laatste geeft de plaats aan waar het geschenk ligt. Volg de instructies met speelse zinnen en warme woorden. Elke man zal tevreden zijn.

Stap 7

Bind het geschenk aan ballonnen gevuld met helium en breng het naar de slaapkamer als de jongeman slaapt. Als hij 's ochtends wakker wordt en een soort ballon met een cadeautje aan het plafond ziet, zal hij aangenaam verrast zijn.

Stap 8

Je kunt ook persoonlijk een cadeau geven, maar meestal niet. Trek bijvoorbeeld een originele outfit aan (bijvoorbeeld een jurk van een hofdame uit de 19e eeuw), pak een dienblad, leg je cadeau erop en breng het de kamer in. “Buig voor de man en serveer het dienblad. Je mag trouwens wel in een sexy outfit uitgaan. In dit geval zal hij twee geschenken hebben.

Aanbevolen: