Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau Op Een Originele Manier

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau Op Een Originele Manier
Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau Op Een Originele Manier

Video: Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau Op Een Originele Manier

Video: Hoe Geef Je Een Verjaardagscadeau Op Een Originele Manier
Video: Cadeau inpakken - het perfecte geschenk maken (instructies) 2024, April
Anonim

Veel mensen vinden het leuk om cadeaus te kiezen en te kopen. Het hele proces van het presenteren van een presentatie is bijna altijd hetzelfde. Je kunt dit evenement diversifiëren door verbeeldingskracht en vindingrijkheid te tonen. Kinderen houden echt van geschenken die met verbeeldingskracht moeten worden gezocht of verkregen.

Hoe geef je een verjaardagscadeau op een originele manier
Hoe geef je een verjaardagscadeau op een originele manier

Het is nodig

  • - helder lang lint;
  • - veel ballonnen;
  • - een set dozen van verschillende afmetingen;
  • - cadeaupapier inpakken;
  • - Cadeau.

instructies:

Stap 1

Bind in de vroege ochtend een helder lint of touw aan het bed van het kind en laat het door de kinderkamer lopen. Om het extra leuk en interessant te maken, loop je meer door de kamers van het appartement, wikkel je het lint om stoelen en andere voorwerpen. Bind aan het einde van het pad het cadeau dat je voor het kind hebt gekocht. De ochtend begint met een leuk spel en zo'n presentatie van een geschenk zal nog lang worden herinnerd.

Stap 2

In plaats van een touw kun je aanwijzingskaarten met pijlen of een getekende kaart met een 'schat' gebruiken.

Stap 3

Huur artiesten in om het geschenk te geven. Veel steden hebben bedrijven die je tal van personages aanbieden om uit te kiezen. Dit kunnen helden zijn van beroemde en populaire tekenfilms en films, of sprookjesfiguren.

Stap 4

Een oudere jarige kan blij zijn met een onverwacht cadeau. Geef de persoon op vakantie een nogal saai middelmatig cadeau, maar wel een die zeker van pas zal komen in het leven (sokken, een handdoek, een set toiletartikelen, een spaarvarken). Leg binnenin zorgvuldig het belangrijkste cadeau (sieraden, nieuwe mobiele telefoon, een grote hoeveelheid geld).

Stap 5

Je kunt een vriendin of vriendje spelen door een klein cadeautje te kopen en dit in een geschikte doos te verpakken. Maar dit cadeau moet in andere grote dozen. Een stapel uitgevouwen, heldere verpakkingen en meters linten en strikken zullen de kamer versieren en de jarige en de gasten amuseren.

Stap 6

Het geschenk kan worden verborgen in een kamer gevuld met ballonnen tot aan het plafond. Het is veel plezier en vreugde wanneer de jarige door vrienden en familieleden in huis wordt ontvangen met geschenken en kleurrijke ballonnen.

Stap 7

Spreek van tevoren af met de verkopers van de winkel waar je het cadeau hebt gekocht dat je op een bepaalde dag komt met de persoon die je moet spelen. In de salon laten vrolijke medewerkers de jarige weten dat hij een superprijs heeft gewonnen en geven ze hem het door jou betaalde cadeau. Dan zeg je natuurlijk dat dit jouw idee is en dat de verrassing door jou is gekocht.

Aanbevolen: