Hoe Bepaal Je Je Trouwdatum

Inhoudsopgave:

Hoe Bepaal Je Je Trouwdatum
Hoe Bepaal Je Je Trouwdatum

Video: Hoe Bepaal Je Je Trouwdatum

Video: Hoe Bepaal Je Je Trouwdatum
Video: gifjes 2024, April
Anonim

Het wel of niet vieren van de trouwdag is een persoonlijke zaak voor ieder stel. Maar het feit dat het noodzakelijk is om de dag te kiezen die geschikt is voor de bruiloft, moet heel voorzichtig zijn, bijna niemand zal hier ruzie mee maken. De datum van de bruiloft is tenslotte de mascotte van deze familie. En als je het verkeerd kiest, kan het huwelijk maar heel kort duren.

Hoe bepaal je je trouwdatum
Hoe bepaal je je trouwdatum

Noodzakelijk

  • Het volgende zal u helpen beslissen over uw trouwdag:
  • -maankalender;
  • -astroloog;
  • -jaarkalender;
  • - medewerkers van de burgerlijke stand.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om de beste dag voor je bruiloft te kiezen. De gemakkelijkste manier is om een dag te vinden die bij jullie beiden past. Zo houden zowel de bruidegom als de bruid erg van de zomer, wat betekent dat de bruiloft in de zomer moet plaatsvinden. En elke dag die je wilt, is voldoende. Nadat u anderhalve maand voor de gewenste datum de kalender heeft bepaald, dient u een aanvraag in bij de burgerlijke stand. En wacht op de door jou gekozen dag. Maar vergeet tegelijkertijd de volksborden niet, volgens welke de ideale dagen van de week voor een bruiloft vrijdag en zondag zijn. Op dinsdag en woensdag moet je niet trouwen.

Stap 2

Speciale aandacht moet worden besteed aan data "mooi". Bijvoorbeeld 20-10-2010, 08-08-08, enz. Experts verzekeren dat er op zulke dagen geen huwelijken mogen worden gesloten. Omdat deze nummers en hun combinatie met elkaar de semantische lading van vernietiging dragen. Dit betekent dat gezinnen die precies op deze dagen zijn ontstaan, niet lang samen zullen leven.

Stap 3

Voor degenen die niet graag het eenvoudigste pad volgen of dol zijn op astrologie, zijn er manieren om een trouwdag te kiezen. In dit geval wordt een astrologisch portret van elk van de jongeren samengesteld. Vervolgens worden ze gecontroleerd op compatibiliteit, op perfecte data in hun horoscopen en op hoe hun bruiloft eruit zou moeten zien. Daarna door hun ideale date te vergelijken en te selecteren. Astrologen geloven dat dit de enige manier is om een harmonieus gezin op te bouwen dat niet geschokt zal worden door schandalen en misverstanden. En in de maankalender zijn er een aantal dagen waarop reizen naar het kadaster voor iedereen eenvoudigweg gecontra-indiceerd zijn. Dit zijn de 3e, 4e, 5e, 8e, 9e, 12e, 13e, 14e, 19e, 20e maandagen.

Stap 4

Een andere mogelijkheid om de ideale trouwdatum te berekenen is het gebruik van numerologie. Met behulp van dergelijke wetenschap kunt u precies het meest geschikte nummer vinden. Om dit te doen, telt u de individuele geluksgetallen van het bruidspaar bij elkaar op. We tellen ze voor elk afzonderlijk op geboortedatum. De verjaardag van de bruid is bijvoorbeeld 1988-01-01, om haar nummer te bepalen, moet je al deze nummers optellen: 0 + 1 + 0 + 1 + 1 + 9 + 8 + 8 = 27 = 2 + 7 = 9. Geboortedatum bruidegom: 15-06-1980. Het ideale aantal zou zijn: 1 + 5 + 0 + 6 + 1 + 9 + 8 + 0 = 30 = 3 + 0 = 3. Om erachter te komen op welke datum het voor hen beter is om een aanvraag in te dienen bij de burgerlijke stand, moet u de resulterende waarden bij elkaar optellen. 3 + 9 = 12, daarom moeten ze de bruiloft spelen op de 12e van de maand die ze hebben gekozen.

Aanbevolen: