Hoe Bereken Je Je Trouwdatum

Inhoudsopgave:

Hoe Bereken Je Je Trouwdatum
Hoe Bereken Je Je Trouwdatum

Video: Hoe Bereken Je Je Trouwdatum

Video: Hoe Bereken Je Je Trouwdatum
Video: Meneer Megens: Rekenuitleg hoe kan ik met rekenen Decimale Getallen Vermenigvuldigen 2024, Mei
Anonim

Alle jonge stellen die door het gangpad gaan, dromen ervan om nog lang en gelukkig in het huwelijk te leven. Daarom hechten het bruidspaar veel belang aan de gekozen trouwdatum. Ik zou willen dat de dag niet alleen zonnig en zonder neerslag is, maar ook in alle opzichten gunstig. Daarom wordt de datum van tevoren gekozen, rekening houdend met allerlei omstandigheden, waaronder het weer. psychologisch en zelfs astrologisch.

De perfecte bruiloft begint met de keuze van de ringen … en de datum
De perfecte bruiloft begint met de keuze van de ringen … en de datum

instructies:

Stap 1

Een gunstige datum voor uw eigen huwelijk kunt u berekenen op gespecialiseerde astrologiesites op internet. Om dit te doen, moet u het jaar, de maand en de geboortedatum van de bruid en bruidegom invoeren, hun namen en de geschatte maand waarin de jongere hun viering willen regelen. In de regel geeft de astrologische kalender de optimale data enkele maanden van tevoren aan. Sommige astrologen adviseren deze methode te combineren met de maankalender om te zien in welk teken van de dierenriem de maan zal staan op de dag van het voorgenomen huwelijk (huwelijk).

Stap 2

Als u geïnteresseerd bent in een gunstige datum voor uw eigen bruiloft, niet vanuit het oogpunt van astrologie, wendt u zich dan tot de dagelijkse beslommeringen. Neem eerst contact op met uw familieleden of de rouwdagen in uw gezin in de maand vallen waarin u de bruiloft gaat spelen. Deze dag mag alleen worden geassocieerd met een vreugdevolle gebeurtenis, en niet met de verjaardag van de dood van een oudoom. Vraag dan aan de belangrijkste genodigden of zij aanwezig kunnen zijn. Dit geldt met name voor degenen die een bruiloft organiseren in de zomer, tijdens de vakantieperiode of op grote Russische feestdagen, bijvoorbeeld nieuwjaar of mei. Maak tot slot een ruwe schatting van het weer in uw omgeving op de dag van het feest. Kijk naar de langetermijnvoorspelling, onthoud of het de voorgaande jaren op hetzelfde moment regende of koud was.

Stap 3

Houd rekening met de tradities van uw religie bij het plannen van uw bruiloft. Bent u christen en gaat u trouwen na het huwelijk bij de burgerlijke stand, bedenk dan dat u dit niet tijdens de vastentijd kunt doen. En zoals u weet, zijn er meer vastendagen per jaar dan niet-vastendagen, daarom moet een gunstige datum vanuit het oogpunt van de kerk van tevoren worden gekozen, gewapend met een kerkelijke kalender. De vasten duurt het langst (van Maslenitsa tot Pasen), dus je kunt de bruiloft in maart-april meteen vergeten. De makkelijkste manier is om samen met de priester de optimale datum te kiezen. Hoogstwaarschijnlijk zal hij een niet-vastendag voorstellen, wat ook de dag is van een belangrijke orthodoxe heilige. Deze heilige wordt later de bewaker van uw huwelijk.

Stap 4

Als je de dogma's van het christendom niet in acht neemt, maar in tekenen gelooft, verwijs er dan naar. In Rusland werd lang aangenomen dat de beste tijd voor bruiloften de vroege herfst is. Voor degenen die in september trouwden, beloofde het populaire gerucht een rustig en vreugdevol leven. Maar het werd niet aanbevolen om in mei te trouwen om 'niet mijn hele leven te lijden'. Van andere tekens: een bruiloft in juni belooft een lang huwelijk, in juli - veel vreugde en verdriet "in één fles". Een van de tekenen van de nieuwe tijd is dat je, indien mogelijk, moet trouwen op data met dezelfde nummers. Bijvoorbeeld 11. 11. 2011. De ervaring van voorgaande jaren laat echter zien dat volgens volledig Russische statistieken veel paren die op dergelijke dagen zijn getrouwd, al zijn gescheiden.

Stap 5

Astrologen raden ten zeerste af om te trouwen op de dag van de maansverduistering. Maar huwelijken die 'op de groeiende maan' worden gespeeld, worden integendeel als succesvol beschouwd. Als op de afgesproken datum de maan in het teken Vissen, Stier, Boogschutter of Tweelingen staat, is dit een heel goed teken voor het toekomstige leven van de echtgenoten. Het vinden van de maan in alle andere tekens van de dierenriem kan de reden zijn voor een mislukte unie, zeggen astrologie-aanhangers.

Aanbevolen: