Hoe Stel Je Een Trouwdatum In

Inhoudsopgave:

Hoe Stel Je Een Trouwdatum In
Hoe Stel Je Een Trouwdatum In

Video: Hoe Stel Je Een Trouwdatum In

Video: Hoe Stel Je Een Trouwdatum In
Video: Problemen met je schoonmoeder? Dit is hoe je het oplost! 2024, April
Anonim

Achter het geaccepteerde huwelijksaanzoek, opwinding en enthousiaste ervaringen. Er komt een tijd dat de pasgetrouwden onvermijdelijk worden geconfronteerd met de kwestie van het kiezen van een trouwdatum.

Hoe stel je een trouwdatum in
Hoe stel je een trouwdatum in

instructies:

Stap 1

Bepaal in welke tijd van het jaar je gaat trouwen. Dit is een individuele en persoonlijke beslissing van het paar. Met welk weer associeer jij de vakantie? Het gezamenlijke antwoord is de meest juiste beslissing.

Stap 2

Als u direct na een banket een huwelijksreis plant, houd er dan rekening mee dat u in sommige gevallen een rondreis zes maanden van tevoren moet boeken, bijvoorbeeld cruisereizen. Specificeer vooraf alle benodigde informatie en analyseer deze zorgvuldig. Plan indien mogelijk uw vakanties en vrije dagen op het werk van tevoren om mogelijke problemen op te lossen.

Stap 3

Denk aan feestdagen en weekenden. Check vooraf de agenda van de burgerlijke stand of het Trouwpaleis voor de geplande datum. De optimale dagen voor een feest zijn natuurlijk het weekend of de pre-vakantie. Volgens de statistieken zijn bruiloften op doordeweekse dagen meer ingetogen. Gasten zijn vaak te laat en vertrekken vroeg, zodat ze zich kunnen voorbereiden op de volgende werkdag.

Stap 4

Als je religieuze riten in acht neemt, controleer dan zeker de kalender en de volgorde van hun gedrag in de tempel. Orthodoxe bruiloften worden bijvoorbeeld niet gehouden op dinsdag, donderdag, zaterdag, maar ook tijdens het vasten, de week van de olijven, Pasen, tijdens de periode van Kerstmis tot Driekoningen, enz.

Stap 5

Wanneer u een dag kiest voor een bruiloft, richt u dan op belangrijke data voor uw paar, of gebruik astrologische voorspellingen en talloze tekens, als u er echt in gelooft.

Stap 6

Laat u leiden door de timing van de zwangerschap, als dit het geval is. Opgemerkt moet worden dat het tweede trimester van de zwangerschap als de beste tijd voor een bruiloft wordt beschouwd. De gezondheidsstatus van de aanstaande moeder en baby tijdens deze periode is stabiel, wat de bruid een comfortabelere toestand zal geven. Houd er echter rekening mee dat trouwen stressvol is. Sommige stellen organiseren in dergelijke gevallen een bruiloftsbanket na de geboorte van het kind.

Aanbevolen: