Hoe Stel Je Gasten Voor Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Stel Je Gasten Voor Op Een Bruiloft
Hoe Stel Je Gasten Voor Op Een Bruiloft

Video: Hoe Stel Je Gasten Voor Op Een Bruiloft

Video: Hoe Stel Je Gasten Voor Op Een Bruiloft
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Het huwelijksfeest brengt alle naaste familieleden en vrienden van het jonge paar samen. Iedereen wil op deze dag de pasgetrouwden feliciteren, vriendelijke woorden en wensen zeggen. Helaas komt het vaak voor dat vóór de bruiloft alleen ouders van beide kanten elkaar ontmoeten en de rest van de gasten elkaar niet kennen. Toastmaster, getuigen en zelfs een jong stel zullen zich van tevoren moeten voorbereiden om iedereen die voor de vakantie is uitgenodigd adequaat te vertegenwoordigen.

Hoe stel je gasten voor op een bruiloft
Hoe stel je gasten voor op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Het is onwaarschijnlijk dat een van de gasten opgetogen zal zijn als een toevallige verspreking van de tong door de voorstelling glipt of zijn naam verkeerd wordt genoemd. Maak daarom van tevoren een duidelijke lijst, het is aan te raden om de volledige namen van de gasten daarin op te nemen, en niet hoe je ze vroeger noemde. Mee eens, Baba Valya zal blij zijn als je haar Valentina Ivanovna noemt. Breng verschillende gedrukte bestanden met een lijst mee naar de bruiloft - voor de toastmeester, getuigen en nog een voor jezelf, voor het geval dat. Dit bespaart u als een van de opties verloren gaat tijdens de drukte.

Stap 2

Een bruiloft is een gezellig feest. Als er niet veel zijn uitgenodigd, kun je je een interessant, vriendelijk verhaal herinneren dat bij elk van hen hoort. En vertel dit incident voordat je het woord geeft aan de volgende gast. Even kort. Dankwoorden zullen ook passend zijn, die elke gast zeker zullen raken: “We zijn deze persoon dankbaar voor het feit dat hij op een dag een prachtige romantische verrassing voor ons heeft geregeld door kaartjes te overhandigen aan de laatste rij van de bioscoop. Dank u, beste oom Andrei Petrovitsj."

Stap 3

Bedenk voor elke gast kwatrijnen die het karakter van de persoon weerspiegelen, hoe je van hem houdt, voor wat je waardeert. Bijvoorbeeld: "Tanya is de beste vriendin, bij haar zijn alle bergen op hun gemak, we zijn erg blij om Tanya aan de feesttafel te zien." Je kunt deze woorden op kleine ansichtkaarten schrijven - harten en de microfoon overhandigen, overhandigen aan gasten als aandenken.

Stap 4

Daarnaast zijn er veel spellen om je vrienden en familie te helpen elkaar beter te leren kennen. Je kunt een bepaald object in een cirkel aan de muziek doorgeven (meestal op bruiloften is het een fles), en als de muziek wegsterft, roept degene met het object in zijn handen zijn naam. Je kunt een magische tas maken en elk van de gasten de naam van de andere genodigde laten tekenen, zichzelf voorstellen en hem bij de hand begroeten. Een informele spelomgeving stelt gasten in staat om te ontspannen, en misschien zullen ze zich in de volgende game al verenigen in vrolijke gezelschappen en na de bruiloft zullen ze vrienden zijn.

Aanbevolen: