Hoeveel Geld Te Geven Voor Een Bruiloft - Tips Voor Gasten

Hoeveel Geld Te Geven Voor Een Bruiloft - Tips Voor Gasten
Hoeveel Geld Te Geven Voor Een Bruiloft - Tips Voor Gasten

Video: Hoeveel Geld Te Geven Voor Een Bruiloft - Tips Voor Gasten

Video: Hoeveel Geld Te Geven Voor Een Bruiloft - Tips Voor Gasten
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Het maakt niet uit hoeveel ze schrijven en praten over het feit dat geld het niet waard is om te geven voor een bruiloft, ons leven dicteert anders. Zo'n feest is immers erg kostbaar voor een nieuw opkomend gezin. Om op de een of andere manier de kosten van de pasgetrouwden te dekken, doneren gasten die voor de bruiloft zijn uitgenodigd geld. De vraag is hoeveel geld te geven?

Hoeveel geld te geven voor een bruiloft - tips voor gasten
Hoeveel geld te geven voor een bruiloft - tips voor gasten

Allereerst hangt het allemaal af van de grootte van je portemonnee, maar ook van de mate van verwantschap met het jonge stel.

Ouders van de pasgetrouwden. Er wordt aangenomen dat ouders hun kinderen geen huwelijksgeld mogen geven. In de regel geven ze de sleutels van het appartement of de sleutels van de auto, mogelijk uit de datsja. Een goede optie is om een huwelijksreis te presenteren.

De familieleden van de pasgetrouwden zijn opa's, oma's, tantes, ooms, broers en zussen. Als je besluit om geld te geven, dan moet je uitbetalen. Uw naaste familieleden gaan trouwen of gaan trouwen. Zo'n gebeurtenis gebeurt maar één keer in je leven. Daarom moet het bedrag in de envelop redelijk zijn - bij voorkeur een ronde één en één rekening. Bijvoorbeeld 100 euro, 100 dollar of 5000 roebel.

Vrienden stopten een grote rekening in een felicitatie-envelop. Zoals hierboven vermeld, kan het 100 euro, 100 dollar of 5000 roebel zijn. Vrienden van jonge mensen zijn in de regel studenten die afstuderen en ze kunnen zich geen grote uitgaven veroorloven. Daarom kiest iedereen het bedrag op basis van zijn mogelijkheden.

Kennissen, buren, collega's - Deze categorie omvat mensen wiens relaties verre van vriendelijk zijn. In dit geval is het niet moeilijk om het bedrag van een contante gift te berekenen. Schat hoeveel een banket in een bepaald restaurant zal kosten en vermenigvuldig dit bedrag met twee zodat het jonge stel de kosten van de bruiloft kan terugverdienen.

Vergeet niet dat het bruidspaar met het huwelijksgeld vooral de ontbrekende uitrusting voor het huis, interieurspullen of reischeques koopt. Lever je eigen bijdrage, hoe klein ook, aan het financiële welzijn van het jonge gezin.

Aanbevolen: