Hoe Je Het Beste Geld Kunt Geven Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Je Het Beste Geld Kunt Geven Op Een Bruiloft
Hoe Je Het Beste Geld Kunt Geven Op Een Bruiloft

Video: Hoe Je Het Beste Geld Kunt Geven Op Een Bruiloft

Video: Hoe Je Het Beste Geld Kunt Geven Op Een Bruiloft
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Geld is een klassiek huwelijkscadeau voor pasgetrouwden. Vaak worden ze aangeboden in een envelop, of ingesloten in een wenskaart. Maar gasten die de bruid en bruidegom niet alleen een nuttig, maar ook een gedenkwaardig cadeau willen geven, bedenken originele manieren om geld te geven op een bruiloft.

Hoe je het beste geld kunt geven op een bruiloft
Hoe je het beste geld kunt geven op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Maak een ongebruikelijk album. Neem meerdere enveloppen van hetzelfde formaat. Het bedrag hangt af van het bedrag dat u aan de pasgetrouwden wilt geven. Uw budget is bijvoorbeeld 500 euro. Stop honderd in elke envelop en teken in mooie letters: "Voor vrouw op panty", "Voor echtgenoot voor bier", "Voor luiers voor een ongeboren kind", "Aanbetaling voor een auto", "Voor een koelkast", enz.. Enveloppen kunnen ook worden versierd met foto's van de pasgetrouwden of interessante foto's. Klem vervolgens de enveloppen aan elkaar om een soort boek te maken. Maak een omslag en thema.

Stap 2

Een andere optie voor een geschenk is een vormsnoei of een boom gemaakt van geld. Het is beter als dit souvenir niet volledig uit biljetten bestaat. Versier het met bloemen, bladeren, parelsnoeren zodat de boom zal genieten van zijn uiterlijk en de pasgetrouwden lang zal herinneren aan een van de gelukkigste dagen van hun leven, wanneer een geldoogst van de boom wordt opgehaald.

Stap 3

Plaats geld in een grote fotolijst. Voor meer originaliteit, laat je fantasie zien en maak een mooie compositie van de noten. Het frame zelf kan worden ingericht in een trouwstijl. Dus later kunnen de pasgetrouwden er foto's van de bruiloft in invoegen.

Stap 4

Rekeningen die in een ballon zijn geplaatst, zien er ongewoon uit. Rol het geld op in buisjes, knoop ze vast met een dunne vlecht en plaats ze in een ballon. Giet daar rozenblaadjes, confetti en glitters. Blaas de ballon op en versier hem met satijnen linten en bloemen.

Stap 5

Een andere manier om geld te geven op een bruiloft is door het in een bank te "zouten". Wikkel de biljetten in een rietje of wikkel ze om kleine langwerpige chocolaatjes. Bind met vlecht om te voorkomen dat de buis uitvouwt. En doe het cadeau in een dikbuikige glazen pot van 800 gram of liter. Als er weinig biljetten zijn, doe dan een handvol munten, rozenblaadjes en elite soorten snoep in de container. Sluit het cadeau af met een kleurrijk versierd deksel.

Stap 6

Als uw financiële situatie u toestaat om een genereuzer cadeau voor de pasgetrouwden te maken, maak dan een taart voor hen van geld. Rol hiervoor de biljetten in grote buizen. Maak er 3 lagen van en bind ze vast met satijnen linten. Versier de "cake" met kunstbloemen. Zo'n geschenk zal niet alleen de pasgetrouwden verrukken, maar ook hun feestelijke tafel versieren.

Stap 7

Een origineel cadeau is ook een geldparaplu. Neem een transparante paraplu. Bevestig rekeningen van buitenaf. En om de bruid en bruidegom effectiever een cadeau te geven, is het tijdens de viering noodzakelijk om een paraplu boven hun hoofd te openen. Het zal de indruk wekken dat ze in de regen van geld zijn betrapt.

Aanbevolen: