Hoe U Geld Kunt Besparen Bij Het Voorbereiden Van De Bruiloft

Hoe U Geld Kunt Besparen Bij Het Voorbereiden Van De Bruiloft
Hoe U Geld Kunt Besparen Bij Het Voorbereiden Van De Bruiloft

Video: Hoe U Geld Kunt Besparen Bij Het Voorbereiden Van De Bruiloft

Video: Hoe U Geld Kunt Besparen Bij Het Voorbereiden Van De Bruiloft
Video: ZO kun je veel GELD BESPAREN! 💶 BOODSCHAPPEN tips 🛒💖 | KC Budget Challenge 💫 | Kelly Caresse 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een zeer kostbare gebeurtenis. Daarom moet men niet hopen dat de geldelijke giften van de gasten de kosten zullen compenseren, en nog meer om een lening af te sluiten. Een verstandige aanpak van de voorbereiding zal aanzienlijke besparingen mogelijk maken als het budget beperkt is.

Hoe u geld kunt besparen bij het voorbereiden van de bruiloft
Hoe u geld kunt besparen bij het voorbereiden van de bruiloft

Maak eerst een lijst van alle kosten en beschrijf elk item tot in het kleinste detail. Onthoud dat minimalisme nu in zwang is, maar de tradities van "grootmoeders" zien er verouderd uit. Je kunt veilig doen zonder losgeld of alle gasten door de stad te rollen. Kruis aan wat je niet nodig hebt.

Denk goed na over je gastenlijst. Hier zul je met de ouders moeten overleggen, maar de uiteindelijke beslissing is nog steeds aan het bruidspaar. Je kunt het aantal toch een beetje "knippen" ten koste van verre familieleden die je nauwelijks kent. Als u zich ertoe verbindt de accommodatie van uitgenodigde niet-ingezeten gasten te betalen, moet u hun aantal tot een minimum beperken. Gezinnen met een traditionele levensstijl vormen een uitzondering, waar een dergelijke wending een ernstig conflict met de ouders kan veroorzaken.

Houd er bij het kiezen van een trouwdatum rekening mee dat deze ook een rol kan spelen bij het vormgeven van het totale budget. De meest populaire data (meestal zomerse vrijdagen en zaterdagen) hebben de hoogste prijskaartjes voor bijna alle diensten. Maar in april, mei of november kunt u aanzienlijke kortingen krijgen, zowel voor een banket als voor de diensten van een presentator, fotograaf of bloemist.

Veel mensen zeggen dat je niet kunt besparen op een trouwjurk, maar toch kun je op de site van privéadvertenties kopen of een chique jurk huren die je je niet kunt veroorloven. En het is helemaal niet nodig om iedereen erover te vertellen, laat ze denken dat je het in een dure salon hebt gekocht.

Bereid je zelf voor op de bruiloft, zonder tussenkomst van een bureau. Veel bureaus beweren dat het bij hen nog goedkoper is, maar in de meeste gevallen is dit sluwheid. Met een slimme benadering van kosten is zelfplanning altijd goedkoper. Lees forums, schakel de hulp in van een ouder of vriendin.

Een banket in een restaurant "vreet" een aanzienlijk deel van het budget op. Eten en de hoeveelheid ervan zijn al lang voor niemand verrassend, dus je kunt creatief zijn met het formaat. Bijvoorbeeld om meerdere uren een symbolisch buffet te maken en op dezelfde dag op reis te gaan. Of regel een bruiloft in de datsja: nodig koks en obers uit en koop zelf eten. En dan zullen de gasten niet zeggen dat je geld hebt gespaard of gespaard.

Door een slimme aanpak kunt u wat meer geld opzij zetten voor uw huwelijksreis of gewoon gezellig winkelen voor een nieuw gezin. En onthoud dat een overdreven chique en dure bruiloft helemaal geen garantie is voor een lang en gelukkig gezinsleven.

Aanbevolen: