Hoe U Geld Kunt Besparen Op Uw Bruiloft

Hoe U Geld Kunt Besparen Op Uw Bruiloft
Hoe U Geld Kunt Besparen Op Uw Bruiloft

Video: Hoe U Geld Kunt Besparen Op Uw Bruiloft

Video: Hoe U Geld Kunt Besparen Op Uw Bruiloft
Video: Hoe kan ik meer geld besparen!? 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een prachtige en gedenkwaardige dag voor alle geliefden en hun families. Het enige dat het kan overschaduwen, zijn de enorme financiële kosten. Daarom rijst de vraag hoe u geld kunt besparen op een huwelijksfeest. Laten we kennis maken met het advies van experts.

Hoe u geld kunt besparen op uw bruiloft
Hoe u geld kunt besparen op uw bruiloft

Uitnodigingen

Grote uitgaven komen van kleine dingen. Huwelijksuitnodigingen zijn er een van. En het gaat er niet eens om hoeveel gasten er op het evenement worden verwacht. Verkopers proberen van deze gelegenheid gebruik te maken om goed geld te verdienen met decoratieve enveloppen en ansichtkaarten. Maar alles kan met uw eigen handen worden gedaan! En daar hoef je geen kunstenaar of grafisch ontwerper voor te zijn. Er zijn tegenwoordig veel online bronnen met een uitgebreide selectie sjablonen voor huwelijksuitnodigingen. Digitale technologieën hebben in dit opzicht veel voordelen. Het is altijd snel, goedkoop en origineel. U kunt afdrukken op een gewone thuisprinter. Of gebruik e-mailuitnodigingen helemaal. Ook is het mogelijk om bij eventuele overlays snel de informatie over het huwelijksfeest (plaats, tijd) te wijzigen.

Decor

Fantasie kan ook worden gebruikt bij het maken van decor. Zo kunnen vazen voor bloemen en fruit op tafels van gasten gemaakt worden van beschikbaar gereedschap: potten, verf en geweven papier. Gebruik gewone kerstverlichting in plaats van dure schijnwerpers. Ballonnen zijn ook optioneel. Een dure bestelling van speciale vakantiebureaus kan eenvoudig worden vervangen door een pomp en de hulp van familie en vrienden.

Alcoholische dranken

Originele persoonlijke stickers op flessen met alcoholische dranken zullen u helpen om veel te besparen op de bruiloft. Gasten zullen je originaliteit waarderen en zullen niet blijven hangen aan het merk wijn, champagne of cognac. U kunt uw budget ook verlagen door aanbiedingen in de bar te beperken. Deze techniek is al heel lang populair.

Groothandel aankopen

Het is rationeler om voedsel, borden, servetten, tafelkleden en andere bruiloftsgezinnen in groothandels of markten te kopen. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de goederen. Integendeel, dezelfde producten hebben vaak een aanzienlijk prijsverschil op de markt en in de supermarkt. Bovendien kun je in een budgetwinkel korting krijgen voor een grote aankoop.

nep cake

Een andere manier om geld te besparen op een bruiloft is door een decoratieve bruidstaart te maken. Veel banketbakkers overschatten hun vaardigheden, tijd en verbeeldingskracht en vragen een hoge rekening voor een culinair meesterwerk. Je kunt voor een truc gaan. Maak een decoratief dessert als een essentieel kenmerk van het feest. En serveer de gasten met de gebruikelijke bladdelicatesse. Het kost meerdere keren goedkoper en zal niet teleurstellen met de smaak. Deze aanpak lost twee problemen tegelijk op: het bespaart geld en stelt de gasten tevreden.

Muziek

Sommige pasgetrouwden nodigen een DJ uit voor de bruiloft, wat vrij duur is. Maar u kunt vooraf zelfstandig een playlist maken in overeenstemming met de muzikale voorkeuren van de gasten en uw ideeën en deze gebruiken bij de viering. Speciale internetdiensten, waar je dans en romantische muziek kunt vinden, passen in assistenten.

Kleine dingen

Goedkope bloemen zullen ook geld besparen op de bruiloft. Iedereen is gewend om de evenementenhal te versieren en een bruidsboeket van rozen te maken. U kunt echter meer sluw en origineel doen. Gebruik bijvoorbeeld wilde bloemen, madeliefjes, enz. - ze zien er helderder en diverser uit.

Een andere trefzekere manier om kosten te besparen tijdens een feest, is door cocktailtijd over te slaan. Dit is het uur van de ceremonie waarop gasten worden getrakteerd op snacks en cocktails. In plaats daarvan kun je meteen door naar het avondeten.

PS

Als het budget erg klein is, is het raadzaam om te besparen op een trouwjurk en -kostuum. Ze kunnen bijvoorbeeld worden besteld bij een kleermaker of bij een particuliere naaister. In de salons maken ze, zoals je weet, veel verpakking op afgewerkte producten. Of laat je fantasie zien en koop niet echt een bruiloft, maar gewoon een witte retro jurk of een outfit in een andere stijl. Hetzelfde geldt voor het pak van de bruidegom.

Een extra maar optioneel item is de uitnodiging van een vriend van de fotograaf of gastheer voor de bruiloft. Hun diensten staan bekend als vrij duur. Niet iedereen heeft echter zulke connecties. Daarom moet deze benadering van geval tot geval worden gebruikt.

Aanbevolen: