Hoe Geld Te Besparen Op Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Besparen Op Een Bruiloft?
Hoe Geld Te Besparen Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Geld Te Besparen Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Geld Te Besparen Op Een Bruiloft?
Video: WEDDING PREPARATION SERIE EP5.|" HOE BESPAAR JE GELD VOOR JE BRUILOFT 💸! | SONIA GLADISA KINKELA 2024, April
Anonim

Trouwkosten verbruiken het leeuwendeel van het budget, soms moet je een lening afsluiten. Het is moeilijk om geld te besparen op deze viering, maar het is mogelijk om het te doen. U moet alle kosten voorzien en berekenen waar u uitkeringen kunt krijgen.

Hoe geld te besparen op een bruiloft?
Hoe geld te besparen op een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Koop een jurk in salons die kortingen of bonussen bieden, bijvoorbeeld als je een outfit koopt en je krijgt een sluier en schoenen te zien. U kunt ook op bestelling naaien. Neem contact op met het atelier, zij halen de stof voor je op, adviseren de afwerking. Overeenkomen met een winkel, daar kun je vaak een jurk huren voor de helft van de prijs, er zijn plaatsen waar een reeds gekocht artikel na het feest kan worden teruggenomen voor de helft van de oorspronkelijke prijs.

Stap 2

Bereid uitnodigingen voor de viering voor. Ze kunnen op bestelling worden gemaakt, gekocht in een winkel. De goedkoopste manier is om het zelf te doen. Er zijn veel mogelijkheden om te maken: dit zijn foto's ingelijst in kleine lijstjes met bijbehorende opschriften, knipsels uit tijdschriften, gedecoreerd als uitnodigingskaart, etc. Het hangt allemaal af van de verbeelding.

Stap 3

Bespaar geld op vervoer. Bestel een bus of een minibus voor gasten - het kost minder dan een limousine en buitenlandse auto's. De verhuur van dergelijke auto's is klein, dus de voordelen liggen voor de hand.

Stap 4

Bestel een taart gemaakt met traditionele technologie. Het kost minder dan moderne luchtige taarten met vuurwerk, fonteinen, beeldjes in een gespecialiseerde banketbakkerij. Of je kunt een culinair initiatief nemen en zelf een toetje bakken, dan is het tegen kostprijs veel voordeliger en hoef je niet voor het werk te betalen.

Stap 5

Richt zelf de restaurant- of cafézaal in. Blaas ballonnen 2-3 uur voor het begin van het feest op, niet eerder. Koop bloemen in gewone kiosken of winkels, in salons en op bestelling, het zal aanzienlijk duurder zijn, zelfs met voorlopige registratie van de aanvraag. Als je thuis een bruiloft loopt, kun je je beperken tot vazen met boeketten van gasten.

Stap 6

Maak zelf een bruidsboeket of bestel deze vooraf, dit scheelt minimaal 10% van het bedrag. Gooi vuurwerk en vuurwerk weg, vervang ze door de lancering van ballonnen opgeblazen met helium. Concurrerende prijzen zoals sleutelhangers, zeep, klein speelgoed, kammen, magneten kunnen worden gekocht bij groothandels.

Stap 7

Vraag of het mogelijk is dat schoonheidssalons kortingen aanbieden als je niet alleen een kapsel bestelt, maar ook make-up en een bruidsmanicure. Je kunt dit zelf doen, je moet alleen van tevoren oefenen.

Stap 8

U hoeft geen beroep te doen op de diensten van vakantiebureaus, maar vindt een toastmaster, fotograaf en videograaf uit advertenties, op advies van vrienden. Zoek na een ontmoeting met kandidaten of ze kortingen hebben.

Stap 9

Houd bij het kiezen van een restaurant of café de regel aan: hoe verder van het centrum, hoe goedkoper. Nieuw geopende etablissementen bieden kortingen aan hun klanten, terwijl hun service hoog is. Bestel geen varken, maar simpele maar lekkere gerechten. Zet in op decor en decoratie. Geef aan welke producten worden gebruikt bij het koken: seizoensgebonden - goedkoper, en hun versheid en volheid van smaak zullen door gasten worden gewaardeerd. Vraag om snacks zonder vlees, in plaats van zalm - forel.

Stap 10

Koop sieraden in plaats van sieraden, geef handschoenen en een handtas voor een bruid op. Maak zelf een corsages voor de bruidegom of koop een kant-en-klaar exemplaar van kunstbloemen, je moet het niet in een bloemenwinkel bestellen.

Stap 11

Voer een uitkoop van een bruid uit zonder financiële wedstrijden. Weigeren duiven los te laten bij het verlaten van de burgerlijke stand of voor een wandeling. De bruiloftsprocedure kan zonder muzikale begeleiding worden uitgevoerd en daarna kunt u gasten niet trakteren op champagne in een aparte ruimte.

Aanbevolen: