Waar Te Gaan Op Een Weekend In November

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Een Weekend In November
Waar Te Gaan Op Een Weekend In November

Video: Waar Te Gaan Op Een Weekend In November

Video: Waar Te Gaan Op Een Weekend In November
Video: PSG Echt Irritant Om Naar Te Kijken In Vergelijking Met Liverpool u0026 City! 2024, April
Anonim

In november worden er veel interessante evenementen gehouden in de hoofdstad. Van festivals tot de viering van Nationale Eenheidsdag. Op dit moment kun je jezelf veel entertainment vinden naar je zin, of gewoon naar een gezellig café gaan.

Het Bolshoi Theater
Het Bolshoi Theater

instructies:

Stap 1

Helemaal aan het begin van de maand, als 1 november plotseling op een vrije dag valt, gaat de viering van Halloween door. Op dit moment worden er themaprogramma's gehouden in de clubs, festivals en andere evenementen. Begin november kunt u heerlijk uitrusten tijdens een themafeest. Tot de interessante festivals in Moskou behoren de boekenestafette "Open het boek voor kinderen", waar u met uw kind heen kunt gaan, en de gastronomische voedselshow, die interessant zal zijn voor echte fijnproevers.

Stap 2

Even later vindt de viering van de Dag van de Nationale Eenheid plaats. Dit is op zijn minst een goed excuus om een wandeling te maken als het warm weer is. Je kunt door stadsparken slenteren, een museum bezoeken of familie en vrienden bezoeken. Daarnaast worden op feestdagen meestal kleine concerten en festivals gehouden in parken.

Stap 3

Het warme novemberweekend is een mooi excuus om weer naar de barbecue te gaan. Het belangrijkste is om warme kleding, een grill, kolen te pakken en een barbecue te marineren met een snelheid van 500 gram per persoon. Het onbetwiste voordeel van dergelijke reizen in de herfst is de volledige afwezigheid van vervelende insecten. Zorg ervoor dat u uw afval ophaalt en uit het bos haalt.

Stap 4

Als je van lekker eten houdt, bezoek dan begin november je favoriete restaurants, meestal hebben ze een speciaal herfstmenu dat fijnproevers kan interesseren. En eind november kunt u al kennis maken met de speciale aanbiedingen van het winterseizoen.

Stap 5

November is de meest geschikte maand om naar de theaters te gaan, feit is dat begin november de meeste theaters, die terugkomen van hun tour, de meest interessante premières vertonen. Als je ervoor zorgt dat je vooraf een kaartje koopt, kun je in de meest ongewone theaters goede plaatsen bemachtigen.

Stap 6

Begin november zijn de schoolvakanties, dus er is gelegenheid om met het kind ergens heen te gaan. Het kan een circus zijn, een waterpark, een merkwaardige tentoonstelling of zelfs een eenvoudig amusementscentrum. Het is natuurlijk het beste om in het weekend 's ochtends te gaan, zodat je waarschijnlijk drukte en rijen vermijdt.

Aanbevolen: