Wintervakantie: Wereld Sneeuwdag

Wintervakantie: Wereld Sneeuwdag
Wintervakantie: Wereld Sneeuwdag

Video: Wintervakantie: Wereld Sneeuwdag

Video: Wintervakantie: Wereld Sneeuwdag
Video: Zoveel sneeuw gaat er vallen deze winter! 2024, Maart
Anonim

Bij de meeste mensen komen bij het noemen van de wintervakantie meteen de herinneringen aan het nieuwe jaar en kerst naar boven. Maar dit zijn niet alle feestdagen die in de winter worden gevierd. World Snow Day is een grappige feestdag die onlangs is verschenen.

Wintervakantie: Wereldsneeuwdag
Wintervakantie: Wereldsneeuwdag

Het idee om een sneeuwfestival te creëren is van de International Ski Federation, daarom hebben velen het Wintersportdag genoemd. De traditie om deze dag te vieren verscheen pas in 2012, maar iedereen pikte het meteen op. Volwassenen en kinderen zijn immers dol op de winter juist vanwege het natuurverschijnsel in de vorm van sneeuw!

De jeugd van tegenwoordig is nogal pessimistisch over het leven, en kleine problemen zijn zelfs acuut. De organisatoren van Wereldsneeuwdag zijn van mening dat plechtige winterevenementen toekomstige volwassenen helpen deze barrière te overwinnen, in de kindertijd te blijven en een onvergetelijke ervaring te krijgen van gewone sneeuw!

De organisatoren van de vakantie organiseren elk jaar op de voorlaatste zondag van januari verschillende sportwedstrijden op schaatsen, skiën, snowboarden. Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het aantrekken van kinderen voor deze actie. Zo'n vakantie is bedoeld om mensen van jongs af aan de liefde voor een gezonde levensstijl bij te brengen. Met Wereldsneeuwdag begrijpen jongeren dat competitie niet iets wreeds is, waarbij je moet vechten om te winnen. Competitie kan worden omgezet in entertainment! Trouwens, als je geen vrienden bent met skates of snowboards, dan kun je gewoon sneeuwpoppen uit de sneeuw spelen, sneeuwballen gooien, stoeien met vrienden in de frisse lucht.

Het is vermeldenswaard dat het eerste internationale sneeuwfestival niet overal in Rusland werd gehouden, maar alleen in bepaalde regio's. Verschillende skigebieden namen eraan deel. Maar toch was de vakantie geweldig - met festiviteiten, sporten, carnaval. Inwoners van Magnitogorsk willen een record vestigen in 2015 - de grootste sneeuwbal rollen volgens wereldstandaarden. Mis de kans niet om deel te nemen aan zo'n leuke actie, en als sneeuwdag niet wordt gevierd in uw stad, waarom zou u dan geen traditie creëren om een nieuwe wintervakantie te vieren?

Aanbevolen: