Hoe Plezier Te Hebben Zonder Geld?

Inhoudsopgave:

Hoe Plezier Te Hebben Zonder Geld?
Hoe Plezier Te Hebben Zonder Geld?

Video: Hoe Plezier Te Hebben Zonder Geld?

Video: Hoe Plezier Te Hebben Zonder Geld?
Video: 22 LEUKE KNUTSELIDEEËN OM UIT TE PROBEREN ALS JE JE VERVEELT 2024, April
Anonim

Je hebt praktisch geen geritsel van geld of munten op zak, en het is zomer buiten en je wilt plezier hebben. De zon lonkt met speelse stralen en je hebt geen manier bedacht om zonder geld te lopen.

Ondanks wat vaak wordt gedacht, kun je plezier hebben zonder geld
Ondanks wat vaak wordt gedacht, kun je plezier hebben zonder geld

instructies:

Stap 1

De makkelijkste manier is om uit te gaan met je beste vriend of vriendin in de buurt van je huis. Ga op een bankje zitten en kletsen of wandel door de omgeving. Dit is goed voor uw lichaam en brengt helemaal geen financiële kosten met zich mee.

Stap 2

Laten we verder gaan. Ga 's avonds of 's ochtends joggen, afhankelijk van het weer kun je overdag naar het sportveld. Optrekken, push-up, rennen, zal zowel helpen om plezier te hebben als van groot voordeel. Elke training van hoge kwaliteit zal je een storm van positieve emoties bezorgen.

Stap 3

Als je geen fan bent van sportactiviteiten, probeer dan te spelen. Badminton is bijvoorbeeld een behoorlijk vermakelijk spel. En hij zal zijn gezondheid corrigeren en zijn geest verheffen.

Stap 4

Als je in de buurt van een beplanting of een bos woont, kun je drie of vier aardappelen, een stuk spek en brood nemen. Ga naar de overloop, maak een vuurtje en bak een heerlijke lunch op stokjes.

Stap 5

Er is geen geld en je bent niet in de stemming. Probeer hem zelf op te tillen: pak een camera en ga naar het dichtstbijzijnde park om foto's te maken. Zie hoe positieve emoties verschijnen als je begint te poseren. En maak tegelijkertijd een wandeling in de frisse lucht.

Stap 6

Als je in de buurt van "water" woont, bijvoorbeeld met een fontein, bron, meer, rivier, heb je de mogelijkheid om zo'n rustige plek te bezoeken. Hier wordt je ziel gevuld met romantiek. Kijkend naar het water droom je rustig weg. En als u niet tevreden bent met het rustige entertainment, dan kunt u zwemmen, mits het water helder is. Een van de geweldige manieren om te ontspannen is vissen. Alles is hier eenvoudig. We namen een hengel en gingen naar het dichtstbijzijnde stuwmeer. Je kunt een worm of brood als aas gebruiken.

Stap 7

Je kunt ook je favoriete boek pakken en naar het park gaan, comfortabel op een mooi bankje in de open lucht zitten en poëzie lezen of schrijven, dit is een van de beste plekken voor dichters. En als er een bos in de buurt is, en je gaat verder klagen over geldgebrek. Pak een mes, een mand en ga tussen de paddenstoelen. Houd niet van paddenstoelen - neem een pot voor bessen. Dit entertainment zal u en uw gezin ten goede komen. U kunt een kleed meenemen en zonnebaden. Als u in een gebouw met meerdere verdiepingen woont, kunt u ook op het dak zonnebaden, wees voorzichtig.

Aanbevolen: