Hoe Een Bruiloft Te Hebben Zonder Een Toastmaster

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Hebben Zonder Een Toastmaster
Hoe Een Bruiloft Te Hebben Zonder Een Toastmaster

Video: Hoe Een Bruiloft Te Hebben Zonder Een Toastmaster

Video: Hoe Een Bruiloft Te Hebben Zonder Een Toastmaster
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, April
Anonim

Moderne bruiloften kunnen heel interessant zijn, je kunt verschillende scenario's kiezen, aanvullen met spannende cijfers en wedstrijden. Maar als de toastmaster niet is gekomen, moet je niet boos zijn, de plaats van de gastheer kan altijd worden ingenomen door vrienden of familieleden van een verliefd stel.

Hoe een bruiloft te hebben zonder een toastmaster
Hoe een bruiloft te hebben zonder een toastmaster

instructies:

Stap 1

Denk van tevoren na over de noodzaak van een professioneel persoon om het evenement te organiseren. Ervaring stelt hem in staat om zelfs in de meest onverwachte omstandigheden niet te verdwalen, en er zijn er veel op een bruiloft. Als de diensten van een specialist niet bij u passen, zoek dan de meest actieve vriend die zich in elk bedrijf van zijn beste kant kan laten zien. Vraag deze persoon om het feest te organiseren.

Stap 2

Om ervoor te zorgen dat de gasten zich niet vervelen, moet je een fascinerend scenario bedenken. Het is het beste om dit te doen met een aangewezen begeleider om zo nodig de nodige aanpassingen te doen aan wat er gebeurt. Meestal worden verschillende belangrijke blokken in een traditionele bruiloft onderscheiden: het losgeld van de bruid, de ontmoeting van jonge ouders, plaatsing in de feestzaal en het begin van het evenement, felicitaties en wedstrijden. Voor elk moet je de juiste woorden vinden en de volgorde beschrijven van wat er gebeurt.

Stap 3

Niet alleen eten en dansen maken een bruiloft interessant, maar ook spannende shows. U kunt creatieve teams uitnodigen die de vakantie onvergetelijk zullen maken. Iemand kiest voor zigeunerensembles, iemand houdt van livemuziek, oosterse dansen of vocale artiesten zien er geweldig uit. Maar als dergelijke groepen niet zijn gepland, kunt u ze maken op basis van uitgenodigde gasten. Dit vereist kostuums en een nauwkeurige beschrijving van de acties voor elk personage. Bedenk een paar helden die de deelnemers van het evenement komen feliciteren. Maak voor hen kostuums en kleed midden in de vakantie een van de genodigden in hen aan.

Stap 4

Bedenk van tevoren verschillende gastwedstrijden. Je moet minimaal 20 verschillende evenementen op voorraad hebben. Sommigen van hen moeten kalm zijn, sommige mobiel en sommige indicatief. Aan het begin van het evenement willen de gasten nog steeds niet van tafel opstaan, dus verbale charades komen goed van pas. Dan is het de moeite waard om de eerste deelnemers uit te nodigen zodat anderen geïnteresseerd zijn om te kijken, dit deel wordt vaak gestart door getuigen, en wanneer de gasten al een beetje hebben gedronken, kunnen massa- en danswedstrijden worden georganiseerd.

Stap 5

Voor alle wedstrijden zijn bepaalde rekwisieten vereist, die vooraf moeten worden verzameld. Denk na over alle details, verzamel alles op één plek. Koop kleine prijzen om deelnemers te belonen. Interessante kleine dingen zullen het spel leuker en spannender maken. Meer deelnemers zullen strijden om grote prijzen, maar het belangrijkste is niet de overwinning, maar de herinnering aan het evenement.

Stap 6

Gelukwensen horen op elke bruiloft te horen. Vraag de gasten om een toost uit te brengen op de gezondheid en het geluk van de jongeren, geef iedereen het woord. Dit proces is fascinerend en lang, zelfs zonder leider zal iedereen woorden vinden. Het is alleen belangrijk om kleine pauzes te nemen tussen felicitaties zodat gasten niet te lang blijven zitten, maar een beetje afgeleid kunnen worden, kletsen of dansen.

Aanbevolen: