Hoe Ongewoon Om Een bruiloft Te Hebben

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Om Een bruiloft Te Hebben
Hoe Ongewoon Om Een bruiloft Te Hebben

Video: Hoe Ongewoon Om Een bruiloft Te Hebben

Video: Hoe Ongewoon Om Een bruiloft Te Hebben
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

De bruiloft is van groot belang voor het bruidspaar, want op deze dag wordt een nieuw gezin geboren. Het is niet verwonderlijk dat de bruid en bruidegom de bruiloft kleurrijk en ongewoon willen maken, en daarmee elkaar opnieuw de kracht van hun liefde bewijzen.

Hoe ongewoon om een bruiloft te hebben
Hoe ongewoon om een bruiloft te hebben

instructies:

Stap 1

Heb je een beperkt budget en wil je een bruiloft combineren met een huwelijksreis, ga dan naar het buitenland. De meest populaire onder jongeren zijn Griekenland, Italië, Cuba. In deze landen is de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de ceremonie. Bovendien zult u bij terugkeer naar uw thuisland geen problemen ondervinden bij het legaliseren van uw huwelijk. Het volstaat om het certificaat in het Russisch te vertalen, het notarieel te bekrachtigen en naar het paspoortkantoor te brengen.

Stap 2

Maar in Thailand, Egypte, China en de Filippijnen kun je alleen een symbolische ceremonie houden, die in Rusland geen rechtskracht heeft, dus bij aankomst moet je alles opnieuw doen bij het lokale registratiekantoor.

Stap 3

Je kunt thuis een onvergetelijke bruiloft spelen, je hoeft alleen maar je fantasie te verbinden en een origineel script te bedenken. Bruiloften in Indiase, Franse, sprookjesachtige stijlen zijn populair. Als u contact opneemt met een trouwbureau, kunnen zij u helpen bij het kiezen van kostuums voor de bruid en bruidegom.

Stap 4

Het nieuwste modegeluid is een bruiloft in "Tarantino-stijl". In plaats van losgeld voor de bruid, wordt het meisje ontvoerd door de met pistolen bewapende vrienden van de bruidegom. Gasten zijn ook "in het onderwerp." De mannen zijn gekleed in pakken en hoeden, met sigaren en wandelstokken. De dames die de bruiloft bijwonen zijn gekleed in elegante jurken. In plaats van wedstrijden met een toastmaster, voert de croupier het gokken uit.

Stap 5

Liefhebbers van buitenactiviteiten kunnen een extreme bruiloft organiseren. Het kan bijvoorbeeld worden opgesteld op een paintballveld. De competitie zelf kan gespeeld worden als een gevecht om de hand en het hart van de bruid. Natuurlijk moeten de gasten meespelen met de bruidegom om hem de winnaar te maken. Deze manier van trouwen legt bepaalde beperkingen op aan het gebruik van alcohol, zodat de avond niet eindigt op de eerste hulp. Je moet de gasten ook vooraf waarschuwen of er na de wedstrijd een formeel onderdeel wordt verwacht en of ze avondjurken mee moeten nemen.

Aanbevolen: