Wat Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft Aan Degenen Die Alles Hebben?

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft Aan Degenen Die Alles Hebben?
Wat Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft Aan Degenen Die Alles Hebben?

Video: Wat Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft Aan Degenen Die Alles Hebben?

Video: Wat Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft Aan Degenen Die Alles Hebben?
Video: Lipdub gouden bruiloft andere aftiteling 2024, April
Anonim

Er zijn belangrijke data in het leven van elke persoon. Een van deze data is de gouden huwelijksverjaardag. 50 jaar naast elkaar geleefd is een must om te vieren. Welnu, het is gebruikelijk om geschenken te geven voor elke vakantie.

Wat te geven voor een gouden bruiloft aan degenen die alles hebben?
Wat te geven voor een gouden bruiloft aan degenen die alles hebben?

Voor geheugen

Het is gebruikelijk om gouden dingen te geven op een gouden huwelijksverjaardag. Tegelijkertijd moet het geschenk niet persoonlijk zijn, maar familie, want dit is een vakantie voor twee. Tijdens zo'n lang leven heeft het paar waarschijnlijk veel verschillende noodzakelijke dingen en snuisterijen verzameld. Natuurlijk zijn er maar weinig beeldjes van echt goud, maar hebben oudere mensen ze echt nodig?

Een ouder echtpaar, dat alles al heeft, kan gewoon memorabele souvenirs aangeboden krijgen. Bekerhouders, vazen, kandelaars met vergulding zien er symbolisch uit. U kunt een gouden medaille kopen voor 50 jaar vanaf de datum van uw huwelijk. Als er niet genoeg geld is voor een medaille, bestel of maak dan je eigen erecertificaat voor de verdiensten van het gezinsleven. Een diploma kan worden gemaakt op verguld papier of op wit, en felicitaties kunnen in gouden letters worden geschreven. Een gewone brief, ingevoegd in een vergulde lijst, ziet er geweldig uit.

Als u foto's heeft van helden van de gelegenheid, kunt u een familieportret voor de kunstenaar bestellen. Laat de getalenteerde meester een "bruid" tekenen met een gouden sluier en een "bruidegom" met een gouden stropdas. Dit portret kan ook in een vergulde lijst worden gestoken.

Nuttige geschenken

Als je nauw contact hebt met een stel, weet je waarschijnlijk van hun kwalen. Degenen die het gouden jubileum van het samenwonen vieren, zijn al ongeveer 70 jaar oud en op deze leeftijd moet je al aan gezondheid denken. Denk er eens over na: geef de "jonge" een of meer apparaten voor thuisfysiotherapie, een luchtionisator, een stimulator, een verwarmingskussen of een zeldzaam maar noodzakelijk medicijn.

Zelfs als het paar alles heeft, kan een apparaat dat het leven gemakkelijker maakt een uitstekend cadeau worden. Koop ze bijvoorbeeld een robotstofzuiger, droogkast of een multifunctionele multicooker.

Bedlinnen is er nooit veel, dus beddengoed aanwezig. Om het cadeau zowel nuttig als gedenkwaardig te maken, borduurt u het zelf of bestelt u een herdenkingsborduurwerk. Het kan een monogram, verjaardagsdatum, trouwdatum of gewoon "50 jaar" zijn.

Andere geschenken

Het geschenk hoeft niet tastbaar te zijn. Presenteer de jubilea met een kaartje voor een sanatorium, een rusthuis of een pension. Als de gezondheid van de "jongeren" het toelaat, zijn kaartjes voor een cruise rond de wereld of op zijn minst een rondreis door Europa een geweldig cadeau.

Niet iedereen heeft de middelen voor zulke dure cadeaus, en de helden van de dag kunnen, om wat voor reden dan ook, zo'n cadeau niet altijd gebruiken. In dit geval kunt u zich beperken tot kaartjes voor het theater of tot een concert van uw favoriete artiest.

Vouchers en tickets, zodat ze toch aansluiten bij het thema van de vakantie, kunnen in een vergulde envelop.

Belangrijke toevoeging

Het is gebruikelijk om bloemen te geven voor elke vakantie. Op hoge leeftijd komen allergieën voor verschillende geuren vaak voor, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van een boeket. Bloemen kunnen niet alleen worden gepresenteerd in de vorm van een gewoon boeket, u kunt ook speelgoed of een symbolische bloemfiguur bestellen.

Aanbevolen: