Wat Is Gebruikelijk Om Ouders Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft

Inhoudsopgave:

Wat Is Gebruikelijk Om Ouders Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft
Wat Is Gebruikelijk Om Ouders Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft

Video: Wat Is Gebruikelijk Om Ouders Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft

Video: Wat Is Gebruikelijk Om Ouders Te Geven Voor Een Gouden Bruiloft
Video: Gouden bruiloft 2024, April
Anonim

Mensen die al een halve eeuw hand in hand getrouwd zijn, verdienen alle respect. Ze achterlaten op de dag van de gouden huwelijksverjaardag kan niet worden genegeerd. Daarom moet de 50e verjaardag van de bruiloft gevierd worden met niet minder ruimte dan de bruiloft zelf.

Wat is gebruikelijk om ouders te geven voor een gouden bruiloft
Wat is gebruikelijk om ouders te geven voor een gouden bruiloft

50 jaar samen

Een gouden bruiloft is een groots evenement. Er zijn niet zoveel mensen die samen tot deze hoge leeftijd hebben geleefd. Daarom moeten alle mensen die bij dit evenement betrokken zijn, geschenken voor de pasgetrouwden voorbereiden."

Dit evenement is een grandioze datum, niet alleen voor de helden van de gelegenheid zelf, maar ook voor hun kinderen en kleinkinderen, en andere familieleden en vrienden zullen de "jongeren" graag feliciteren met de verjaardag van hun leven samen. Dus voor deze datum moeten alle gasten zich van tevoren voorbereiden. Dit geldt vooral voor geschenken aan helden van de dag, omdat een willekeurig cadeau voor zo'n datum niet zal werken.

Traditionele geschenken

Gouden voorwerpen worden traditioneel gepresenteerd op een gouden huwelijksverjaardag. De heilige plicht van de kinderen van de helden van de dag op deze dag is om de ouder nieuwe trouwringen te geven. Traditioneel moeten de eerstgeborenen de "pasgetrouwden" een sjaal kopen, die is geborduurd met gouddraden. In extreme gevallen, als een ouder kind niet genoeg geld heeft voor zo'n chique geschenk, kan hij een paar zakdoeken kopen met glanzend borduurwerk.

De overige kinderen, als die er zijn, kunnen hun ouders voor de gouden huwelijksverjaardag geven, naast trouwringen (hun kinderen moeten samen kopen), souvenirs en sieraden van goud. Een symbolisch geschenk zijn gouden hangers met de gezichten van de patroonheiligen van de "jonge" of iconen.

Souvenirs

In de regel zijn oudere mensen nogal onverschillig voor sieraden. Daarom is het het beste om souvenirs of gouden munten te geven. Het is helemaal niet nodig om dingen die volledig van dit metaal zijn gemaakt te geven; vergulde items zijn prachtige geschenken.

U kunt dus een vergulde fotolijst bestellen of kopen. Maak tijdens het feest een foto van je ouders en plaats deze in dit kader. In kunt u de trouwfoto van de ouders restaureren en deze in een vergulde lijst presenteren als cadeau voor de jubileumdatum van de bruiloft. Een familieportret van de ouders kun je trouwens bij de kunstenaar bestellen. U hoeft alleen te bestellen bij een meester die tekent naar een foto.

Cadeaus uit het verleden

Ouderen zijn erg sentimenteel. Daarom zal een met hun eigen handen gemaakt geschenk voor hen veel duurder zijn dan het duurste souvenir dat in een winkel is gekocht. DIY uw stamboom. Als je zelf niets weet over je voorouders, vraag er dan goed naar bij je ouders.

Als er helemaal niets of te weinig bekend is over de voorouders, maak dan een fotoalbum waarin de foto's van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van de "pasgetrouwden" in chronologische volgorde worden geordend. En je kunt deze foto's aanvullen met gedichten van je eigen compositie of verhalen over wat er op de foto's te zien is.

Welnu, het belangrijkste geschenk van kinderen voor een gouden huwelijksverjaardag is gewoon de aandacht en zorg die op deze belangrijke datum wordt getoond.

Aanbevolen: