Wat Geef Je Een Oppas In De Tuin Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Oppas In De Tuin Op 8 Maart?
Wat Geef Je Een Oppas In De Tuin Op 8 Maart?

Video: Wat Geef Je Een Oppas In De Tuin Op 8 Maart?

Video: Wat Geef Je Een Oppas In De Tuin Op 8 Maart?
Video: Wat doe je in de tuin in maart? Tuinieren in de lente | Tuinmanieren 2024, Mei
Anonim

Ouders willen altijd uitdrukkelijke dankbaarheid aan de mensen die hun kinderen opvoeden en voor hen zorgen. Op de kleuterschool zijn er twee mensen - een leraar en een oppas. Op 8 maart kan elk van hen een klein maar gedenkwaardig geschenk krijgen.

Een prachtig ontworpen cadeau ziet er presentabel uit
Een prachtig ontworpen cadeau ziet er presentabel uit

Wat een cadeau om een oppas te kopen van een team van ouders

Als de ouders van kinderen in dezelfde groep geld inzamelen voor cadeaus voor kleuterleidsters, is het mogelijk om zeer substantiële cadeaus te kopen. Bij het kiezen van een cadeau dien je rekening te houden met de leeftijd van de oppas. Als dit een jonge vrouw is, kun je haar een cadeaubon geven van Letual of een andere cosmetica- en parfumeriewinkel. Salarissen in kleuterscholen zijn zeer bescheiden en een oppas kan het zich nauwelijks veroorloven een duur product te kopen zonder een aanzienlijke korting. Daarom kun je er zeker van zijn dat ze blij zal zijn met zo'n geschenk. Een certificaat van een hypermarkt is ook een heel goed cadeau, aangezien alles in dergelijke winkels wordt verkocht, van boodschappen tot huishoudelijke apparaten.

Als de oppas een oudere vrouw is, is het raadzaam om aandacht te besteden aan goedkope huishoudelijke apparaten: koffiezetapparaten, fruitpersen, blenders, waterkokers. Zelfs als de oppas deze gastvrouw-assistenten heeft, zal ze nog steeds blij zijn met de nieuwe techniek. Zo'n geschenk kan altijd worden "opnieuw geschonken" of worden vervangen door een mislukte analoog.

Van goedkope geschenken zijn gerechten een uitstekende keuze. U kunt gerust een moderne koekenpan, een steelpan, kleine thee- en koffieservies, bakjes voor suiker, gesneden snijplanken, etc. kopen. De keuze is zeer ruim. Als de gerechten voor een van de afgelopen feestdagen zijn gepresenteerd, koop dan een set kwaliteitstextiel, bijvoorbeeld een set beddengoed, een badhanddoek, een tafelkleed, een klein bankkussen.

Als er heel weinig geld is, is er ook een uitweg: een doos bonbons helpt. Je kunt er een setje thee of koffie bij kopen. Een andere optie voor een goedkoop cadeau is een fruitmand, verpakt in transparante verpakkingsfolie en versierd met een strik. Als u geen geschikte container kunt vinden, kan de mand worden vervangen door rieten vlechtwerk.

Wees niet bang om niet te raden met een geschenk en geef het geld aan de oppas. Ten eerste kunnen ouders een heel klein bedrag inzamelen. Ten tweede is een geschenk altijd een teken van aandacht, een uiting van waardering en dankbaarheid.

Wat geef ik namens mezelf op 8 maart aan een oppas?

Als je geen tijd hebt om een geschikte presentatie te vinden, koop dan een doos bonbons. Een uitstekend cadeau is een mooi verpakt thee- of koffiepaar met een chocoladereep. Een goed gepresenteerd pak goede thee is een goede keuze.

Je kunt je oppas een fotolijst, een vaas, een levende bloem in een pot, geneeskrachtige balsems (bijvoorbeeld "Doppel Hertz"), een fles sterke drank, een set keukenhanddoeken en servetten, handgemaakte zeep geven. Vergeet niet dat een mooi cadeauzakje of inpakpapier tijdens de presentatie zeker de plechtigheid van het moment zal benadrukken.

Aanbevolen: