Wat Geef Je Een Collega Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Collega Op 8 Maart?
Wat Geef Je Een Collega Op 8 Maart?

Video: Wat Geef Je Een Collega Op 8 Maart?

Video: Wat Geef Je Een Collega Op 8 Maart?
Video: Papieren bloemen Kinderen ambachten voor 8 Maart 2024, April
Anonim

De tijd van de feestdagen is de tijd voor geschenken. Het is leuk om de persoon met wie je lange werkdagen doorbrengt, plezier te geven, om op zijn minst een paar minuten vreugde te geven. En op 8 maart wachten vrouwen niet alleen op aandacht van hun geliefde, maar ook van collega's.

Wat geef je een collega op 8 maart?
Wat geef je een collega op 8 maart?

instructies:

Stap 1

Voor collega's moeten geschenken ongeveer gelijk zijn. Geef niets duurs of intiems - de eerste zal je verplichten tot een wederzijds gebaar, en de laatste zijn alleen toegestaan tussen naaste mensen. Maar koop niet dezelfde geschenken, want het kan lijken op een teken van onverschilligheid en onoplettendheid. De keuze wordt een stuk makkelijker als je weet wat de hobby's en hobby's van je collega's zijn.

Stap 2

Standaardgeschenken voor 8 maart zijn snoep, knuffels en briefpapier. Alle drie de gaven zijn goed en hebben bestaansrecht. Als een collega bijvoorbeeld speelgoed verzamelt, pak dan iets ongewoons voor haar op.

Stap 3

Als het werk van de werknemer is verbonden met een computer, geef haar dan een soort computeraccessoire, bijvoorbeeld een computermuis, USB-stick, enz. Zoek voor een collega die niet computervriendelijk is een leuke tafeldecoratie die ook nog een handige functie heeft: een mooie fotolijst of standaard.

Stap 4

Niet alle vrouwen zijn dol op moderne trends in het organiseren van hun leven en ruimtes als feng shui of simoron, maar zelfs zij zullen blij zijn met een geschenk dat liefde, geluk, vreugde en voorspoed symboliseert. Daarom kun je in souvenirwinkels veilig naar beeldjes, amuletten of bedels kijken.

Stap 5

Koop voor een vrouw die bedreven is in koken een mooi receptenboek of een ovenschaalset. Voor een collega die een muziekliefhebber is, vind je hier een schijf met zeldzame opnames van je favoriete zanger of band.

Stap 6

Bloemen zijn absoluut een universeel geschenk, en als een vrouw een amateurbloemist is, koop dan een bloem in pot.

Stap 7

Een gift kan niet alleen individueel zijn, maar ook collectief. Koop voor de hele afdeling een set elite koffie of thee, nu zijn er sets met verschillende smaken en toevoegingen. Je kunt er een doos bonbons of een enorme heerlijke taart aan toevoegen. Het belangrijkste in een geschenk is niet zichzelf, maar de ziel die erin is geïnvesteerd, zorg en verlangen om een persoon te behagen.

Aanbevolen: