Wat Te Geven Aan Collega's Op Het Werk Op 8 Maart

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Aan Collega's Op Het Werk Op 8 Maart
Wat Te Geven Aan Collega's Op Het Werk Op 8 Maart
Anonim

8 Maart. Op deze dag willen alle vrouwen, zonder uitzondering, aandacht, zorg en leuke kleine dingen. Gezinsleden weten wat hun vrouwen nodig hebben, dus maken ze van tevoren de nodige cadeaus klaar. Maar hoe zit het op het werk? Je moet tenslotte aandacht besteden aan elk van de eerlijke seks en niet failliet gaan. Welke cadeaus moet je voor 8 maart voorbereiden voor collega's zodat iedereen ze leuk zal vinden?

wat geven ze op 8 maart aan collega's op het werk
wat geven ze op 8 maart aan collega's op het werk

Als je een probleem hebt met wat je je collega's voor 8 maart moet geven, verdeel dan eerst de werknemers in leeftijdsgroepen. Ze kunnen grofweg in twee groepen worden ingedeeld: tot 30 jaar en daarna. Waarom doe je dit? Alleen volwassen vrouwen zullen het niet waarderen als je ze een snuisterij of een zacht stuk speelgoed geeft, en jonge meisjes zullen niet blij zijn met de gepresenteerde deegroller of een set ovenwanten. Voor de eerste categorie vrouwen moet het geschenk aangenaam zijn, en voor de tweede - aangenaam of nuttig. Daarna kunt u nadenken over de opties voor de presentatie. Als een man een geschenk geeft, zijn bloemen verplicht. Het kan een tulp, roos of gerbera zijn. Een bloem presenteren en presenteren bij de ingang van een gebouw of kantoor zal een aangenaam gebaar zijn.

Cadeau opties voor collega's op 8 maart 2016

Nadat u het leeftijdscriterium heeft bepaald, bekijkt u de voorgestelde opties en kiest u de meest geschikte.

1. De meest voorkomende geschenkoptie is een doos goede chocolaatjes of een onopvallend souvenir dat je op kantoor kunt achterlaten of mee naar huis kunt nemen.

2. Apparatuur voor de studie. Noodzakelijke kleine dingen die je niet hebt gezien op het bureaublad van de medewerker.

3. Fotolijst - een universeel geschenk dat een vrouw op de werkplek kan zetten en haar familie kan bewonderen.

4. Een kaartje voor de bioscoop voor twee. Een interessant cadeau, maar niet iedereen zal het leuk vinden, dus het is beter om zo'n geschenk te geven aan vrouwen van wie je het familie- en persoonlijke leven kent.

5. Een cadeaubon voor een cosmeticawinkel, fitnesscentrum of zwembad. Zo'n verrassing valt ook niet bij iedereen in de smaak - iemand kan er een subtiele hint in zien. Geef het certificaat daarom aan bekende vrouwen.

6. Gepersonaliseerde T-shirts, mokken, handdoeken. Een onopvallend cadeau dat bij iedereen past.

7. Diverse gadgets in de vorm van interessante flashdrives, koptelefoons, etc.

8. Verse bloemen in potten.

9. Kortingskaarten.

10. Handgemaakte zeep en badzout.

Algemeen cadeau aan collega's voor 8 maart

U kunt de optie overwegen om één gemeenschappelijke grote taart te bestellen, waarbij op elk stuk de naam wordt geschreven van de medewerker voor wie deze is bedoeld. En om je ziel te ontspannen, neem je een fles goede champagne mee.

Aanbevolen: