Hoe Behandel Je Collega's Op Het Werk Op Hun Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Behandel Je Collega's Op Het Werk Op Hun Verjaardag
Hoe Behandel Je Collega's Op Het Werk Op Hun Verjaardag

Video: Hoe Behandel Je Collega's Op Het Werk Op Hun Verjaardag

Video: Hoe Behandel Je Collega's Op Het Werk Op Hun Verjaardag
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Werk is voor velen een klein leven. Na verloop van tijd worden mensen bijna familie op kantoor. Je verjaardag vieren met collega's is dan ook een vrij wijdverbreide traditie. Velen vragen zich af wat ze op tafel moeten koken. Er zijn enkele eenvoudige recepten en nuttige aanbevelingen voor dit geval.

Hoe behandel je collega's op het werk op hun verjaardag
Hoe behandel je collega's op het werk op hun verjaardag

Lichte tussendoortjes

Er zijn veel recepten voor het maken van lichte snacks die je op het werk kunt trakteren op je collega's. Ze zijn snel klaar en zijn geweldig voor een buffettafel. Hartige crackers kunnen bijvoorbeeld als tussendoortje worden geserveerd. Daarop wordt een kaas-knoflookmassa aangebracht. Om het te bereiden, moet je 50 g geraspte harde kaas, 1 teentje knoflook en 2 eetlepels mayonaise mengen.

Versier de cracker met een olijf of een halve walnoot.

Je kunt ook een pitabroodje maken als tussendoortje. Hiervoor heb je nodig: 2 gekookte eieren, 50 g harde kaas, 100 g licht gezouten zalm, mayonaise, 100 g kruiden (dille, peterselie). Lavash wordt op tafel uitgerold en bedekt met mayonaise. Wrijf eieren en kaas erover. Voeg fijngehakte zalm, kruiden toe. Lavash wordt voorzichtig tot een rol gerold en 5-7 minuten in een magnetronoven verwarmd. Deze tijd is genoeg om de kaas een beetje te laten smelten. Snijd de rol voor het opdienen. Daarom is het erg handig om het naar de plaats van viering te vervoeren.

Eenvoudige salades kunnen als lichte snack worden bereid. Bijvoorbeeld door fijngesneden Chinese kool en gekookte kipfilet te mengen. Het aankleden van zo'n salade wordt aanbevolen met mayonaise.

Niet minder origineel recept voor hapjes is gevulde sushi. Om ze te bereiden, heb je de volgende ingrediënten nodig: kaas, mayonaise, gehakt, plantaardige olie, melk, drogen. Conventionele drogers worden in melk gedrenkt totdat ze zacht en groot zijn. Daarna worden ze voorzichtig overgebracht naar een bakplaat die vooraf is ingevet met plantaardige olie. In elk drooggat wordt een kleine hoeveelheid gehakt gedaan. Binnen 10-15 minuten drogen worden ze gebakken bij een temperatuur van 180 ° C. Daarna worden de resulterende gevulde manden bedekt met een dunne laag mayonaise en bestrooid met geraspte kaas. 7-10 minuten in de oven op dezelfde temperatuur, en de snack is klaar.

Bruikbare tips

Als je geen tijd en zin hebt om thuis te rommelen met snacks voor de feesttafel, en de financiën je in staat stellen om kant-en-klare producten te kopen, volg dan de volgende tips. Tartlets zijn verkrijgbaar bij elke grote supermarkt. In dezelfde winkel is ook een afdeling met diverse kant-en-klare salades.

Leg al aan het werk de lekkernijen op de taartjes en de snack is klaar.

Voedselbezorgdiensten op kantoor zijn tegenwoordig niet minder populair. Het is niet nodig om hier iets uit te vinden. Bepaal gewoon wat er op je tafel komt. Dit kunnen broodjes, salades, pizza's en warme gerechten zijn. Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht en financiële mogelijkheden. Uw bestelling wordt op een voor u geschikte tijd en plaats bezorgd. En voor de verjaardag bieden ze hoogstwaarschijnlijk een goede korting.

Aanbevolen: