Hoe Ouders Te Feliciteren Met Hun Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Ouders Te Feliciteren Met Hun Verjaardag
Hoe Ouders Te Feliciteren Met Hun Verjaardag

Video: Hoe Ouders Te Feliciteren Met Hun Verjaardag

Video: Hoe Ouders Te Feliciteren Met Hun Verjaardag
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

De trouwdag van de ouders is een bijzondere feestdag, want het is de verjaardag van het hele gezin. Kinderen en kleinkinderen feliciteren de helden van de gelegenheid met een speciaal gevoel van respect, met liefde en dankbaarheid. Dit familiefeest is een voorbeeld voor de jongere generatie, een goed rolmodel. Kinderen leren van hun ouders hoe ze liefde en wederzijds respect voor de komende jaren kunnen behouden. De voorbereiding van deze vakantie is een zeer delicate en verantwoordelijke zaak, die op de schouders van volwassen kinderen valt.

Hoe ouders te feliciteren met hun verjaardag
Hoe ouders te feliciteren met hun verjaardag

Het is nodig

  • - vakantiescript
  • - wenskaart
  • - Cadeau
  • - bloemen
  • - album
  • - foto's van ouders
  • - papier
  • - lijmen

instructies:

Stap 1

Plan uw evenement om uw jubileumfeest leuk en origineel te maken. Deze feestdag moet op een trouwdag lijken en omvat daarom genodigden, bloemen en geschenken, een tafel met versnaperingen, felicitaties van een paar en verschillende prijsvragen. Houd er bij het plannen van uw plan rekening mee dat elk jubileum een ander soort feest heeft. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk om de 30e huwelijksverjaardag (dat wil zeggen de "Parelbruiloft") te vieren aan het meer of aan de oevers van de rivier, en de "Gouden Bruiloft" moet op dezelfde manier worden gehouden als 50 jaar geleden, waarbij het verloop van de viering volledig wordt herhaald.

Stap 2

Kies een geschenk dat past bij uw huwelijksverjaardag, rekening houdend met de volgende nuances:

1. Het moet gebruikelijk zijn, dat wil zeggen, het moet bedoeld zijn voor zowel mama als papa. Bijvoorbeeld een toeristisch uitstapje naar de plaatsen waar hun huwelijksreis plaatsvond.

2. Maak een speciaal fotoalbum. Om dit te doen, moet je foto's van verschillende jaren samenwonen selecteren, ze in een album plakken en op een originele manier ondertekenen.

3. Maak een collage van de meest interessante foto's door ze op een groot vel papier te plakken en op de dag van het feest aan de muur te hangen.

4. Geef je ouders items gemaakt van het materiaal dat vernoemd is naar hun huwelijksverjaardag: porselein voor het 20-jarig jubileum, zilver voor het 25-jarig jubileum, enzovoort.

Stap 3

Koop een grote, mooie kaart. Ze worden verkocht met een kant-en-klare felicitatietekst voor uw huwelijksverjaardag, maar door u persoonlijk geschreven woorden zullen ontroerend en oprecht klinken. Ook al zijn deze verzen misschien niet zo opvouwbaar en professioneel, ouders zullen ze met grote vreugde en dankbaarheid ontvangen.

Stap 4

Bestel een origineel boeket bloemen bij een bloemenwinkel of salon. Laat de bloemisten een compositie van bloemen samenstellen, bijvoorbeeld in de vorm van een traditioneel paar kussende duiven. Je kunt andere verhalen bedenken om het feliciteren van ouders met hun huwelijksverjaardag mooi en ontroerend te maken.

Aanbevolen: