Zo Vier Je Een Verjaardag Met Je Ouders

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag Met Je Ouders
Zo Vier Je Een Verjaardag Met Je Ouders

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Met Je Ouders

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Met Je Ouders
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, Mei
Anonim

Je gaat je aanstaande verjaardag vieren met je ouders. Je moet niet zuchten en je voorbereiden op een saaie vakantie met een fles limonade en een ovenschotel met het merk van mama. Het is mogelijk om de vakantie van de kindertijd met ouders te vieren op een leuke, opruiende en oprechte manier. Het belangrijkste is een goede voorbereiding.

Zo vier je een verjaardag met je ouders
Zo vier je een verjaardag met je ouders

instructies:

Stap 1

Huizen

Als je al heel lang gescheiden van je ouders woont, maar niet hebt leren koken, maar liever in een café eet of tevreden bent met halffabrikaten, moet je jezelf niet overhaast chef-kok maken. Bestel een afhaalmaaltijd bij je favoriete restaurant en vraag mama om haar kenmerkende maaltijd te koken. Een vakantie met de meest dierbare mensen is immers begonnen om niet op te scheppen over culinaire hoogstandjes. Eten is gewoon een leuke toevoeging. Pak een lang vergeten familiealbum van de plank, onthoud welke ouders jong en parmantig waren, en je was een sombere kleuterschool of een bange eersteklasser. Ontdek ten slotte hoe papa erin slaagt een oude auto jarenlang in zo'n goede staat te houden. Roddel naar hartelust over verre verwanten. Af en toe en als niemand het hoort, kan dat. Duik in de kindertijd en voel je als een klein kind, voor wie ouders snel de meest mondiale problemen zullen oplossen. En blaas de kaarsjes op de taart uit.

Stap 2

Buitenshuis

Bied uw bejaarden een picknick aan in het bos of aan zee. Zelfs als ze de hele avonden thuis voor de tv of in de landelijke bedden doorbrengen, komt dit omdat niemand hun een beter tijdverdrijf heeft aangeboden. En ze weten nog steeds niet hoe ze voor zichzelf moeten zorgen. Neem warme kleding, heerlijke wijn en een lichte snack mee. Vergeet schaken, bingo of kaarten niet. Bordspellen spelen, een hapje jonge wijn met kaas, luisteren naar het geritsel van bladeren boven je hoofd en de bejaarden bewonderen, maar zulke lieve gezichten - hoe kan een verjaardag beter zijn?

Stap 3

extreem

Denk je dat zelfstandig reizen in de bergen van Nepal of parachutespringen niets voor je ouders is? Overigens is de oudste duiker ter wereld, Norman Lancefield, 91. Het is natuurlijk niet nodig om papa naar de bodem van de zee te slepen en mama uit de bungee te laten springen. Maar je kunt je ouders ook verrassen met een weekendje weg naar Istanbul, een helikoptervlucht of een uitstapje naar een pretpark. Ouders leren kennen vanuit een heel andere hoek - waarom geen verjaardagscadeau?

Aanbevolen: