Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Beperkt Budget

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Beperkt Budget
Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Beperkt Budget

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Beperkt Budget

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag Met Een Beperkt Budget
Video: HOW WE DO LAS VEGAS CHEAP IN 2020 2024, April
Anonim

Thuis, op het platteland, in het bos kun je je verjaardag op een interessante en goedkope manier vieren. Kamerdecoratie zal ook niet ten koste gaan van het gezinsbudget. De originele lichte maaltijden zien er geweldig uit en de boodschappen zijn goedkoop.

Zo vier je een verjaardag met een klein budget
Zo vier je een verjaardag met een klein budget

Het is nodig

  • - wat geld;
  • - uitvinding, vindingrijkheid;
  • - de plaats van het feest.

instructies:

Stap 1

Bepaal de locatie voor het feest. Als je je verjaardag met een beperkt budget wilt vieren, moet je geen café of restaurant huren, want het is niet goedkoop. Vier de vakantie thuis. Ben je geboren in een warm seizoen, dan is de natuur of een zomerhuisje een uitstekende optie.

Stap 2

Organiseer een picknick op een open plek of in een bosgebied. Grill een kebab. Om geld te besparen op het feest, koop je een kipfilet en marineer je deze zelf in gekruide mayonaise. Rijg plakjes filet, plakjes tomaat, courgette, plakjes paprika om de beurt aan een spies.

Stap 3

Haal de Rafaello-snack die je van huis hebt meegenomen. Om het te bereiden, maal 4 smeltkaas op een grove rasp en 5 gekookte eidooiers op een fijne rasp. Voeg 10 fijngehakte krabsticks en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Combineer de ingrediënten. Meng het mengsel met mayonaise. Rol er meerdere balletjes uit, nadat je ze op een noot (hazelnoten, amandelen) hebt gelegd. Dompel elk product in de geraspte gekookte eiwitten.

Stap 4

Ga de natuur in met een goedkope, originele crackersnack. Hiervoor heb je 500 gram vierkante crackers nodig en evenveel plakjes bacon. Neem een reep vlees en wikkel deze om het koekje. Spreid de halffabrikaten uit op een bakplaat en bak af op 150°C. Als de korst bruin is, haal je hem eruit. Spreid de snack uit op een bakplaat. Als het afkoelt, doe je het in een papieren zak, die je in een cellofaanzakje doet.

Stap 5

Als je je eigen tuin hebt en de plechtige dag in augustus-september valt, markeer dan een vreugdevolle gebeurtenis in de datsja. Graaf de aardappelen op en bak ze op een originele manier. Maak 3-4 sneden in elk (niet volledig). Doe er een mok tomaat in, die je ook uit je tuin plukt. Als er kaas is, leg dan een plakje naast de tomaten, bestrijk de aardappelen met mayonaise, zout en bak in folie.

Stap 6

Verras gasten met je eigen likeur, maar begin 2 weken voor de vakantie met koken. Los 200 gram suiker op in 500 ml wodka, doe een glas aardbeien of frambozen in een alcoholische drank. Na 14 dagen is de aromatische en goedkope likeur klaar.

Stap 7

Ook thuis kun je tegen een kleine vergoeding perfect een verjaardag vieren. Versier de tafel mooi. Dit zal "Lieveheersbeestjes" helpen. Verdeel 10 kleine stevige tomaten doormidden en lepel het midden eruit met een lepel. Bereid het gehakt voor. Om dit te doen, pureer je 250 gram ingeblikte zalm en meng je met vijf gekookte eieren, geraspt op een fijne rasp. Mayonaise en 2 fijngehakte teentjes knoflook toevoegen. Roer de massa ermee, vul de helften van de tomaten. Leg ze met de vulling naar beneden op een saladeschaal. Hak 2 donkere olijven heel fijn en leg ze op de tomaten. Dit zijn punten op de rug van insecten. Snijd een olijf grof. Deze stukken zijn de hoofden van lieveheersbeestjes. Maak een rank van groene uien.

Stap 8

De duurste gerechten op de feesttafel zijn vleesgerechten. Je kunt vals spelen door stoofvlees te koken. Het vereist veel aardappelen, die goedkoop zijn en weinig vlees.

Stap 9

Om de gasten vol te maken, maak je de gebruikelijke "Olivier", maar versier deze op een andere manier en verklaar dat het een "Kamille" -salade is. Doneer hiervoor drie extra gekookte eieren. Rasp de dooiers fijn en plaats ze in de vorm van een kleine cirkel in de schaal op de voorbereide salade. Dit is het midden van de bloem. Snijd de eekhoorns in dunne plakjes en leg ze neer in de vorm van kamillebloemblaadjes. Zo kunt u elke andere salade "vermommen".

Aanbevolen: