Fouten Van De Bruid Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft

Fouten Van De Bruid Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft
Fouten Van De Bruid Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft

Video: Fouten Van De Bruid Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft

Video: Fouten Van De Bruid Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft
Video: grappige bruiloft | mislukt om te trouwen | grappig incident | Part 1 2024, April
Anonim

Natuurlijk wil elke bruid dat haar bruiloft als een sprookje wordt. Maar er zijn veel kleine dingen die de vakantie kunnen bederven.

Fouten van de bruid bij de voorbereiding van de bruiloft
Fouten van de bruid bij de voorbereiding van de bruiloft

1. Koop vooraf een trouwjurk

Zeker als je gevoelig bent voor gewichtsschommelingen. Niet het feit dat je over een jaar dezelfde maat draagt. En meer nog, je moet geen jurken een paar maten kleiner kopen, rekening houdend met het feit dat je voor de bruiloft zult afvallen. Dit zal u een hoop onnodige zorgen opleveren.

2. Koop een ongemakkelijke trouwjurk en ongemakkelijke schoenen

Stel dat je een droomjurk hebt gevonden. Maar je moet je er ook goed in voelen, want je zult er de hele dag in doorbrengen en zelfs dansen. Een te smalle of te wijde rok, een glijdend lijfje, strakke veters - dit alles kan je humeur behoorlijk verpesten. Soms kopen bruiden twee jurken - één voor een ceremonie en een fotosessie, de andere voor een banket.

Nieuwe, ongedragen schoenen kunnen nog meer problemen veroorzaken. Bereid daarom de stompe schoenen voor met stabiele hakken die je al eerder hebt gedragen.

3. Sleep naar de laatste met de keuze van het restaurant

De datum speelt hierbij een rol - als u een bruiloft heeft in het "hete" seizoen, dat wil zeggen in de zomer, op vrijdag of zaterdag, dan is het beter om direct na het indienen van de aanvraag met zoeken te beginnen. Anders kan de keuze erg klein zijn. Bovendien kunt u de datum alleen voor uzelf vastleggen door een voorschot te betalen en een overeenkomst te ondertekenen.

3. Familie proberen te plezieren

Als je neef echt een wandeling wil maken op de bruiloft in het interieur van het paleis, en jijzelf en je verloofde willen een zomertent aan de oever van het meer, doe dan wat je wilt. Ouders zijn natuurlijk de moeite waard om naar te luisteren, maar vergeet niet dat jullie de hoofdpersonen zijn. Als het budget het toelaat, kunt u twee banketten regelen - voor familieleden en voor vrienden.

4. Ruzie met de bruidegom over kleine dingen

Vaak is de huwelijksvoorbereiding al een serieuze uitdaging voor een stel. Soms is de bruid ongelukkig dat de bruidegom niet deelneemt aan de voorbereiding. Wees hier niet beledigd over, en nog meer "zeur" het. Een andere fout is om helemaal niet naar zijn mening te vragen en alles zelf te beslissen. Als hij interesse toont in het voorbereidingsproces, doe dan alles samen, zo niet, vraag dan in ieder geval zijn mening.

5. Bespaar geld op fotograaf en visagist

Er zijn dingen waar je op kunt besparen, kies bijvoorbeeld een restaurant met een mooi interieur en bestel een minimum aan decor, nodig alleen de belangrijkste gasten uit en regel geen bruiloft voor 100 personen. Maar fotografie is je levenslange herinnering, dus wees heel voorzichtig bij het kiezen van een fotograaf. Zelf make-up en haar doen of een vriend vragen is het ook niet waard, aangezien dit een belangrijk onderdeel is van het imago van de bruid.

Aanbevolen: