Hoe Maak Je Een Wens Op Oudejaarsavond Zodat Deze Zeker Uitkomt

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Op Oudejaarsavond Zodat Deze Zeker Uitkomt
Hoe Maak Je Een Wens Op Oudejaarsavond Zodat Deze Zeker Uitkomt

Video: Hoe Maak Je Een Wens Op Oudejaarsavond Zodat Deze Zeker Uitkomt

Video: Hoe Maak Je Een Wens Op Oudejaarsavond Zodat Deze Zeker Uitkomt
Video: Wensen 2018 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag waar alle mensen, zonder uitzondering, op wachten. En dat is niet verwonderlijk, want oudejaarsavond is een magische tijd waarin wensen, uitgesproken bij het klokkenspel, de komende maanden uitkomen. Alleen om verlangens uit te laten komen, is het noodzakelijk om een bepaald ritueel uit te voeren.

Hoe maak je een wens op oudejaarsavond 2018 zodat deze zeker uitkomt
Hoe maak je een wens op oudejaarsavond 2018 zodat deze zeker uitkomt

Ieder van ons heeft minstens één keer in zijn leven een wens gedaan tijdens het klokkenspel op nieuwjaar. Iemand wilde uitkomen, maar iemand niet. Voor de laatsten bleven verlangens hoogstwaarschijnlijk onvervuld vanwege het feit dat ze de rituelen verkeerd uitvoerden of simpelweg niet geloofden in de vervulling van hun dromen. Daarom, als je wilt dat je verlangen uitkomt, luister dan naar de onderstaande aanbevelingen en voer het ritueel zelf uit volgens alle regels.

Het belangrijkste om te onthouden is dat wanneer je een wens doet, je zeker moet geloven in de vervulling ervan. Alleen in dit geval zal het worden vervuld. Zet alle twijfels opzij, denk niet eens dat een droom een droom zal blijven. Wat betreft de rituelen, er zijn er veel, hieronder zijn de meest effectieve.

Wens voor het nieuwe jaar met champagne

Bereid van tevoren alle attributen voor het ritueel voor: een pen, een bord / schotel, een klein stukje papier (het formaat moet zo zijn dat je er gedetailleerd een verlangen op kunt schrijven, maar het tegelijkertijd snel in de toekomst, de optimale maat is 5 bij 5 cm), steek een kaars aan … Bespreek wie de champagne zal openen en schenken (meestal doet degene die aan deze rol is toegewezen geen wens, omdat er misschien gewoon niet genoeg tijd is om alles te doen).

Schrijf op het moment van het klokkenspel snel je wens op een stuk papier, steek een stuk papier boven de vlam van een kaars en leg het op een bord. Als het blad is opgebrand, doe je de as in de champagne, spreek je fluisterend je wens uit en drink je het drankje op.

Wens voor het nieuwe jaar met druiven

Het ritueel is vrij eenvoudig: maak 12 druiven klaar, op het moment van elke gong, eet een bes en fluister een wens. Het is belangrijk om hetzelfde verlangen uit te spreken zonder de woordvolgorde van de gesproken tekst te veranderen. Dus voor 12 klokken moet je 12 keer je wens zeggen en 12 druiven eten.

Beeld
Beeld

Wens voor het nieuwe jaar met mandarijnen

Een leuk genoeg ritueel. Hij heeft alleen 1-2 mandarijnen nodig. Schil de vrucht(en) vooraf en verdeel in partjes. Eet op het moment van het klokkenspel een stuk mandarijn, spring dan op en fluister een wens. Herhaal deze stappen dus precies 12 keer (voor elke gongslag).

Aanbevolen: