Hoe Maak Je Een Wens Die Uitkomt Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Die Uitkomt Op Oudejaarsavond
Hoe Maak Je Een Wens Die Uitkomt Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Een Wens Die Uitkomt Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Een Wens Die Uitkomt Op Oudejaarsavond
Video: Hoe spaar je voor vakantie!? GirlsWorldProblems 2024, Mei
Anonim

De traditie van het doen van wensen op oudejaarsavond duurt meer dan een eeuw. Voor sommigen is dit een ander vermaak, maar er zijn ook mensen die echt uitkijken naar de vervulling van verlangens in het komende jaar. Er zijn veel rituelen, maar ze werken niet allemaal op dezelfde manier.

Hoe maak je een wens die uitkomt op oudejaarsavond
Hoe maak je een wens die uitkomt op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Begin met het schrijven van je gekoesterde wens op een klein stukje papier met de eerste slag van het klokkenspel, verbrand het dan en gooi de as in je glas. Drink dan de inhoud samen met de as. Het is belangrijk om tijd te hebben om het hele ritueel af te ronden voor het einde van de klok.

Stap 2

Eet tijdens het klokkenspel 12 druiven of 12 mandarijnen. Zeg je wens terwijl je kauwt. Het belangrijkste is om niet te haasten, anders stik je.

Stap 3

Spring zo hoog mogelijk (of spring van de stoel) en doe een wens terwijl je opstijgt vanaf de grond. Omdat je dit snel moet doen, denk dan vooraf na over de formulering van het verlangen. Een groepssprong is mogelijk - dus het hele bedrijf zal zich verenigen in een gezamenlijk nieuwjaarsritueel, dat een heel jaar lang aangenaam zal zijn om te onthouden.

Stap 4

Schrijf twaalf van je wensen op 12 kleine stukjes papier. Leg ze onder je kussen. Wakker worden op 1 januari, zonder uit bed te komen, pak het eerste stuk papier dat overkomt. De wens die erop staat, gaat komend jaar in vervulling.

Stap 5

Maak geen voor de hand liggende onrealistische verlangens. Beoordeel het realisme van je dromen en zeg ze dan pas stoutmoedig op oudejaarsavond. Onthoud dat het vragen om een miljard euro je enige kans van het jaar verspilt. Wens je beter succes in zaken of promotie op het werk. Door actief aan de slag te gaan met de gedachten van je wens, bereik je je doelen.

Stap 6

Denk niet negatief. De dood of problemen voor iemand willen is laag. Oudejaarsavond is een geweldige kans om de kalender te veranderen en alle negatieve emoties in het verleden te laten.

Stap 7

Vermijd allesomvattende verlangens of het opsommen van veel van je dromen. Denk goed na over wat je precies het liefste wilt. Vraag niet om een brunette, blond en blauwogige man, maar bedrijf gewoon de liefde.

Aanbevolen: