Hoe Maak Je Dierbare Wensen Op Oudejaarsavond

Hoe Maak Je Dierbare Wensen Op Oudejaarsavond
Hoe Maak Je Dierbare Wensen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Dierbare Wensen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Dierbare Wensen Op Oudejaarsavond
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Velen geloven dat wensen die op oudejaarsavond zijn gedaan, zeker snel zullen uitkomen. De sfeer aan de vooravond van deze geweldige vakantie is immers bevorderlijk voor iets fantastisch en lichts. Maar om al je dromen uit te laten komen, moet je weten hoe je een wens voor het nieuwe jaar kunt doen.

Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar
Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar

Het is de moeite waard om de traditionele versie van het doen van een wens te overwegen, die bij velen bekend is. In het nieuwe jaar 2018 kunt u er ook een beroep op doen. Schrijf je wens op een stuk papier, steek het aan, roer de as met champagne, drink het snel op. De hoofdregel is om op tijd voor dit alles te zijn terwijl het klokkenspel slaat.

Dit is niet de enige manier om wensen te doen. Er zijn er nogal wat en ze verschillen allemaal in variëteit. Op het nieuwe jaar van de hond kun je gekleurd papier nemen, je wens erop schrijven en vervolgens een symbool van het komende jaar bouwen. Maak je geen zorgen als je het niet erg netjes doet - daar gaat het hier niet om. Zorg ervoor dat je tegen de papieren figuur fluistert over de wens en vraag hem dan om deze te vervullen. Het is beter om dit aan de vooravond van oudejaarsavond te doen, dan zal het symbool van het jaar je zeker helpen om je droom waar te maken! Plaats het speeltje bovenop de groene nieuwjaarsschoonheid. En doe het niet uit totdat je het uit elkaar haalt tot de volgende keer.

En Cubanen hebben hun toevlucht genomen tot zeer smakelijke methoden om wensen te maken. Bij elke klokslag eten ze een druifbes en doen wensen. Ik wil tenslotte heel graag dat 2018 de vervulling brengt van niet één droom, maar wel twaalf! Lukt het jou om dit in 12 slagen voor elkaar te krijgen?

Je kunt je wens ook overal borduren, maar dan op een nieuwjaarsoutfit! dit is natuurlijk aan de verkeerde kant van het kledingstuk en borduur het hoofdwoord voor u, dat uw wens karakteriseert, met vrij eenvoudige steken. Wil je in het nieuwe jaar een versmalde vinden? Borduur vervolgens het woord "love" enzovoort. En vergeet niet om dit woord voor jezelf te herhalen wanneer het klokkenspel slaat.

Vier je oud en nieuw met een groot bedrijf of organiseer je een nieuwjaarsfeestje, dan kun je hier iedereen aan verbinden! Laat iedereen zijn wensen op een papieren sneeuwvlok schrijven en ga na middernacht naar buiten en laat ze vrij vliegen!

Een eenvoudige en leuke methode: nadat het klokkenspel middernacht heeft geslagen, spring zo hoog als je kunt en doe een wens voordat je voeten de grond weer raken.

Natuurlijk is het niet genoeg om alleen wensen te doen en te vertrouwen op het symbool van het nieuwe jaar. Maar het is op deze nacht dat men kan dromen. En om 2018 je meer vreugde en geluk te brengen, wens dan het beste, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen. Goed wordt beloond met goeds - onthoud dit en vier het nieuwe jaar zodat u het zich herinnert!

Aanbevolen: