Hoe Maak Je Wensen Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Wensen Op Oudejaarsavond
Hoe Maak Je Wensen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Wensen Op Oudejaarsavond

Video: Hoe Maak Je Wensen Op Oudejaarsavond
Video: Hoe maak je een eenvoudige sneeuwvlok van papier. 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een tijd van magie. Iedereen wil een wonder, want dit is de meest mysterieuze nacht van het jaar. Zoals je weet, heeft de tijd tijdens het klokkenspel een speciale eigenschap, het lijkt aan de ene kant te bevriezen en aan de andere kant gaat het over in een nieuwe kwaliteit. Het is in deze periode de gewoonte om wensen te doen.

Nieuwjaar is een tijd van magie
Nieuwjaar is een tijd van magie

Het is nodig

Papier, pen, aansteker, lucifers, glas, champagne, draad, naald, envelop

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende optie is om het blad in brand te steken. Schrijf tijdens het klokkenspel je meest gekoesterde wens op papier en vouw het gelijkmatig, buig het vier keer. Steek het dan in brand en gooi de as in een glas champagne, drink het bij de laatste slag in één teug op. Je acties moeten heel snel zijn, omdat je misschien gewoon geen tijd hebt om alles af te ronden terwijl de klok slaat. Een wens moet van tevoren worden gedaan, zodat je op oudejaarsavond weet wat je op een stuk papier moet schrijven.

Stap 2

Borduur je wens op de zoom van je nieuwjaarsoutfit. Het sleutelwoord verlangen is voldoende. Als de klok twaalf uur begint te slaan, plaats je je rechterhand op het borduursel en probeer je je te concentreren op het verlangen. Als u niet weet hoe u moet borduren, hoeft u zich geen zorgen te maken. Een paar gewone steken zouden voldoende moeten zijn.

Stap 3

Schrijf een brief aan jezelf. Geef daarin gedetailleerd aan wat je wilt. Elk detail is belangrijk, je moet je duidelijk voorstellen wat je zo graag wilt, ten eerste zul je jezelf helpen om het uit te zoeken, het verlangen zelf voor te stellen en te begrijpen, en ten tweede zal dit een gunstig effect hebben op de uitvoering ervan. Zo begin je het in de praktijk te brengen. Stop de brief dan in een envelop, maar sluit deze een jaar niet.

Aanbevolen: