Wat Niet Te Doen Op Oudejaarsavond En Oudejaarsavond

Wat Niet Te Doen Op Oudejaarsavond En Oudejaarsavond
Wat Niet Te Doen Op Oudejaarsavond En Oudejaarsavond

Video: Wat Niet Te Doen Op Oudejaarsavond En Oudejaarsavond

Video: Wat Niet Te Doen Op Oudejaarsavond En Oudejaarsavond
Video: Traca 100 Meter - PyroStar - Oud en Nieuw 2019/2020 2024, April
Anonim

Oudejaarsavond is een tijd van magie. Iedereen wacht op een wonder, geschenken en feestelijk plezier op zijn minst een beetje. Volwassenen geloven niet meer in de kerstman, maar in het diepst van hun hart gelooft de meerderheid dat de wensen die op oudejaarsavond zijn gemaakt, zeker zullen uitkomen. Wat niet mag worden vergeten op de mooiste nacht van het jaar, om de stemming niet te bederven en geluk aan te trekken.

Wat niet te doen op oudejaarsavond en oudejaarsavond
Wat niet te doen op oudejaarsavond en oudejaarsavond

Weiger geen hulp aan iemand die je ernaar vraagt, ook al wil je het om de een of andere reden niet echt. Anders worden zelfs de meest bescheiden verzoeken het komende jaar geweigerd.

Regel op oudejaarsavond de dingen niet, vermijd ruzies en conflicten, zelfs de meest onbeduidende.

Naai geen knopen vijf dagen voor het nieuwe jaar, en vooral niet op 31 december, anders kunt u uw geluk aannaaien.

Draag geen nieuwe kleding in de laatste week van het uitgaande jaar, laat alles achter voor de vakantie of update je garderobe in januari. Dit geldt ook voor sieraden en accessoires.

Repareer in de laatste dagen van het uitgaande jaar uw schoenen niet, anders is het waarschijnlijk dat u volgend jaar moeilijk nieuwe schoenen of laarzen kunt kopen.

Zorg ervoor dat u alle schulden aflost. Leen niet kort voor het nieuwe jaar, anders brengt het komende jaar veel financiële problemen met zich mee.

Ruim het appartement op voor de vakantie. De kamer moet schoon, mooi en comfortabel zijn. Gooi op oudejaarsavond geen afval weg, gooi geen onnodige dingen weg. Als zo'n behoefte zich nog steeds voordoet, is het beter om het de volgende dag te doen.

Als je een wens doet op de mooiste nacht van het jaar, formuleer deze dan correct en sluit alle woorden met "niet" uit. Zeg in plaats van 'ik wil niet', 'ik wil wel'.

Je kunt het uitgaande jaar niet zonder kabels verlaten. Bedank hem voor alles wat er in je leven is gebeurd. Tegelijkertijd moet dank uiterst oprecht zijn. Alles moet worden vergeven, geaccepteerd en dan jezelf loslaten.

Aanbevolen: