Wat Niet Te Doen In Schrikkeljaar 2020

Inhoudsopgave:

Wat Niet Te Doen In Schrikkeljaar 2020
Wat Niet Te Doen In Schrikkeljaar 2020

Video: Wat Niet Te Doen In Schrikkeljaar 2020

Video: Wat Niet Te Doen In Schrikkeljaar 2020
Video: 35 dingen die je deze zomer kan doen !! 2024, April
Anonim

Een schrikkeljaar wordt een jaar genoemd met 366 dagen. Met zo'n jaar zijn er veel slechte volkstekens en negatief bijgeloof. 2020 wordt een schrikkeljaar voor het witte metaal Rat. Wat moet er op dit moment worden opgegeven om geen problemen en problemen onder ogen te zien?

Schrikkeljaar verboden 2020
Schrikkeljaar verboden 2020

Sommige bijgelovige mensen geloven dat Kasyanov-dag - 29 februari - de meest stressvolle, gevaarlijke en negatieve dag van elk schrikkeljaar is. Een veel populairder standpunt is echter dat het hele schrikkeljaar wordt geassocieerd met negativiteit, problemen, ziekte en dood. Alle 12 maanden zijn verzadigd met destructieve energie.

Schrikkeljaar 2020 lijkt misschien nog moeilijker en ondraaglijker dan voorgaande vergelijkbare jaren, toen er 29 dagen in februari waren. Dit komt in de eerste plaats door het element metaal, dat in 2020 een impact zal hebben. Metaal wordt geassocieerd met kou, vernietiging en agressie. Ten tweede is de witte rat - het dier dat het jaar beschermt - gevoelig voor stemmingswisselingen. Haar activiteit kan problemen en complicaties toevoegen.

Gedurende het hele schrikkeljaar wordt aanbevolen om uiterst voorzichtig, attent en nauwkeurig te zijn. Focus, concentratie en een verstandige aanpak helpen de kans op destructieve gebeurtenissen te verkleinen. Al zal het in een schrikkeljaar nog steeds niet mogelijk zijn om de witmetalen Rat volledig te beschermen tegen plotselinge omstandigheden. Het is noodzakelijk om van tevoren mentaal voor te bereiden dat plannen en toezeggingen niet worden uitgevoerd, dat de genomen beslissingen problemen en moeilijkheden met zich mee zullen brengen.

Omdat er veel bijgeloof en tekens zijn die verband houden met een schrikkeljaar, is er een lijst met dingen die op zo'n moment niet kunnen worden gedaan.

Wat is verboden om te doen in een schrikkeljaar?

Ondanks de sombere halo die het schrikkeljaar omringt, is het het beste om jezelf niet van tevoren op slechte dingen te zetten. Als je het nieuwe jaar van de white metal Rat viert in een slecht humeur, met donkere gedachten, dan zal de gastvrouw van 2020 beledigd zijn. En dan zullen problemen zeker op de eerste dag van het nieuwe jaar als uit een hoorn des overvloeds spatten. Je moet proberen alle risico's en kansen redelijk in te schatten, maximaal afstemmen op een positieve golf en niet vooraf focussen op eventuele problemen.

In een schrikkeljaar wordt het niet aanbevolen om van het ene appartement naar het andere te verhuizen, of van permanente verblijfplaats te veranderen, een andere stad of een ander land te kiezen. Volksvoortekenen zeggen dat in dit geval het nieuwe leven helaas zal aflopen, het zal gevuld zijn met vervelend verdriet en kleine problemen. In een schrikkeljaar 2020 kun je geen lange of lange reis maken. De reis zal geen prettige emoties met zich meebrengen, het zal gepaard gaan met problemen en conflicten.

Het wordt ten strengste afgeraden om met het begin van een schrikkeljaar van baan, beroep of hobby te veranderen. Er wordt aangenomen dat elke onderneming tijdens een dergelijke periode niet tot succes zal leiden. Grote monetaire verliezen zijn waarschijnlijk. U kunt in schrikkeljaar 2020 geen eigen bedrijf openen, actief ondernemen.

Populaire tekens waarschuwen dat een schrikkeljaar niet de beste tijd is om een conceptie te plannen of een kind te baren. Bijgelovige mensen houden vol dat kinderen die in een schrikkeljaar worden geboren een hard en slecht lot hebben. Zulke kinderen kunnen pijnlijk en grillig zijn en hun ouders veel problemen bezorgen.

Je kunt geen bruiloft spelen in een schrikkeljaar. Uit tekens volgt dat in deze periode gesloten huwelijken van korte duur zijn. Het gezinsleven is niet in gevaar.

Het is beter om nieuwe zaken en projecten uit te stellen voor het volgende jaar. Een schrikkeljaar, inclusief het jaar van de Rat 2020, is geschikt om in een vooraf vastgestelde richting te ontwikkelen, om eerder gestarte zaken af te ronden. Het is tijdens deze 12 maanden onmogelijk om bezig te zijn met de inrichting van een appartement of huis, om reparaties uit te voeren.

In volkse voortekenen wordt gezegd dat het in een schrikkeljaar verboden is om paddenstoelen te plukken en te eten. Naar verluidt wordt op dit moment de maximale hoeveelheid schadelijke stoffen en negatieve energie verzameld in de paddenstoelen.

Het wordt niet aanbevolen om huisdieren of vogels te hebben in de 2020 White Metal Rat. Vanuit het oogpunt van bijgeloof volgt hieruit dat dieren die in een schrikkeljaar zijn verworven, geen wortel zullen schieten in een nieuw huis, het zal moeilijk zijn en vaak ziek worden.

U kunt uw plannen en ideeën niet alle 12 maanden delen, zelfs niet met naaste mensen. Anders zal Fortune zich afwenden.

In een schrikkeljaar moet men niet meer aan de dood denken, en oudere of zieke mensen wordt niet aangeraden om dingen te kopen voor een begrafenis, testamenten te maken, kunstbloemen, begraafplaatskaarsen naar het huis te brengen, enzovoort. Tekenen zeggen dat dan de energie van de dood vele malen sterker zal worden, en een schrikkeljaar zal de ziel van een persoon meenemen.

Nog een verbod dat relevant is voor het schrikkeljaar 2020: je kunt de "dag van de eerste tand" niet vieren bij een klein kind. Bijgelovige mensen houden vol dat iemand dan zijn hele leven gebitsproblemen zal hebben.

Aanbevolen: