Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Als Deze Afwezig Is?

Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Als Deze Afwezig Is?
Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Als Deze Afwezig Is?

Video: Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Als Deze Afwezig Is?

Video: Hoe Creëer Je Een Nieuwjaarsstemming Als Deze Afwezig Is?
Video: ПП конфеты из мандарина! ПП рецепты БЕЗ САХАРА! 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag van magie en een positieve stemming, wanneer iedereen elkaar een goed humeur geeft en geschenken uitwisselt. Buiten het raam, winter en vorst, veel sneeuw en glimlachen.

Nieuwjaarsvakantie met het gezin
Nieuwjaarsvakantie met het gezin

Vooruitblik op het nieuwe jaar

Lang voor de belangrijkste wintervakantie beginnen veel mensen plannen te maken voor het vieren van de winterviering en om cadeaus te kopen. Het proces van de pre-New Year's drukte kan heel spannend zijn. Iedereen tevreden stellen is natuurlijk niet de hoofdtaak van de viering, het belangrijkste is aandacht. De voorbereiding op de vakantie kan interessanter en leuker worden gemaakt. De organisatie van de vakantie is een soort symbolisch en aantrekkelijk proces dat voortkomt uit lichte tradities.

Daarom is het noodzakelijk om jezelf grondig voor te bereiden en een nieuwjaars- en feeststemming te creëren. Het leven is erg dynamisch en je let niet altijd op de kleine dingen, die ook erg belangrijk zijn, want het nieuwe jaar is een feestdag die maar één keer per jaar plaatsvindt. Als er geen nieuwjaarsstemming is, kun je de literatuur lezen die bij deze vakantie hoort - "The Night before Christmas" door Nikolai Gogol, "The Adventures of New Year's Toys" door E. Rakitin, "The True Story of Santa Claus", A. Zhvalevsky en E. Pasternak, "Kleine Kerstman", A. Shtoner, "The Snow Queen", H. K. Andersen, "The Boy at Christ's Christmas Tree", F. Dostojevski en anderen.

Om thuis een passende feestelijke omgeving te creëren, decoreert u het appartement in een feestelijke stijl, gebruikt u de origami-techniek, maakt u mooie en elegante geschenken en souvenirs die niet alleen het huis versieren, maar ook een goede indruk achterlaten op de gasten, een Kerstboom, speelgoed ophangen, geen spijt hebben, takken pluizen en een gloeiende ster op de top van de nieuwjaarsschoonheid zetten. Hang er als outfit voorzichtig slingers en klatergoud op, een slinger aan het raam ziet er ook prachtig uit. Nadat je kaarsen hebt gekocht en de techniek onder de knie hebt, kun je prachtige kandelaars maken, waardoor je een sfeer van vriendelijkheid en comfort creëert, evenals vrede.

Het is geweldig als er kinderen in je huis zijn, ze kijken vooral uit naar het nieuwe jaar met emotionele schroom en charme, in de verwachting dat alle dromen uitkomen, omdat ze meer in de kerstman en in magie geloven dan volwassenen. Er zijn veel tekenfilms en films, evenals programma's met een nieuwjaarsthema: "Irony of Fate or Enjoy Your Bath", "Carnival Night", een van de meest populaire westerse films "Home Alone". Cartoons over de kerstman en de sneeuw Maiden, Santa Claus en Summer "anders. Muzikaal "Blue Light" zal ook plezier en dans toevoegen.

Natuurlijk wordt de sfeer ook gecreëerd door veel culinaire recepten, we mogen niet vergeten dat het jaar van het varken eraan komt, daarom mogen er geen varkensvleesgerechten zijn, alle culinaire lekkernijen zijn ter beoordeling van de gastvrouw, maar elke salade zal ziet er erg indrukwekkend uit als een big uit een worstenwagen wordt gesneden en de zijne versierd.

Post-Nieuwjaar periode

Na het nieuwe jaar begint ook een zeer mooie en veelbewogen periode - een heel decennium van feestelijke weekenden. Mensen beginnen elkaar te bezoeken, elkaar gelukkig te maken en een goed humeur en geschenken te delen. Kinderen hebben schoolvakanties, de stemming om te ontspannen en te vieren, naast geschenken zijn dit natuurlijk wandelingen in sneeuwsteden en achtbanen, vaak zie je daar vertegenwoordigers van de volwassen bevolking.

Tijdens de nieuwjaarsvakantie komt er een tijd van magie en wonderen voor elk contingent. En niet ver daarvandaan is het feest van Kerstmis, een andere grote feestdag, ter ere waarvan diensten worden gehouden in de kerk, verschillende kerkrituelen en tradities worden gehouden, na de nachtelijke kerstdienst, die de hele nacht doorgaat, is er een processie van het kruis, dat het geloof in God toont, en zeer symbolisch voor gelovigen. Met Kerstmis zingen de kinderen. De ceremonie bestaat uit het feit dat de carolers naar huis gaan, liedjes zingen en gedichten voordragen voor de eigenaren, waarvoor ze een traktatie krijgen.

Aanbevolen: