Wat Te Doen Als Er Geen Nieuwjaarsstemming Is?

Wat Te Doen Als Er Geen Nieuwjaarsstemming Is?
Wat Te Doen Als Er Geen Nieuwjaarsstemming Is?

Video: Wat Te Doen Als Er Geen Nieuwjaarsstemming Is?

Video: Wat Te Doen Als Er Geen Nieuwjaarsstemming Is?
Video: TOP-6 GERECHTEN VOOR DE FEESTELIJKE TAFEL - 3 SALADES EN 3 WARME. KEUR 2024, Mei
Anonim

Prachtig klatergoud, vrolijke lichtjes, pre-vakantiedrukte - velen van ons genieten ervan. Maar wat als dit je niets bevalt? Wat als er geen anticipatie is op de vakantie en het nieuwe jaar zelf geen vreugde is?

Wat te doen als er geen nieuwjaarsstemming is?
Wat te doen als er geen nieuwjaarsstemming is?

Hier zijn enkele tips die kunnen helpen.

1. Vind je het een last om voor jezelf een vakantie te regelen, maak het dan voor anderen! Word lid als organisator. Het is geweldig als je kinderen hebt - zij zijn de meest dankbare bewonderaars van alle magie. Creëer met je eigen handen een sprookje voor hen - hun gloeiende ogen, vreugde en vreugde zijn veel betere metgezellen van je humeur dan een saaie observatie van de ijdelheid van iemand anders. Onthoud dat het niet alleen kinderen zijn die van magie houden.

2. Er is geen betere manier om het gevoel te hebben dat je bij de feestdag hoort dan cadeaus. Bovendien is het geven van cadeaus in de meeste gevallen nog leuker dan ontvangen. Benader deze vraag met alle warmte die je hebt. Je moet niet gaan winkelen met een mechanische plicht - de nieuwjaarsstemming zal je niet zo vinden. Denk goed na over welk cadeau je aan elke geliefde zou willen geven en niet alleen aan een persoon. Laat het iets heel kleins en goedkoops zijn: een ansichtkaart met bijzondere woorden of een talisman. Het belangrijkste is dat u dit geschenk zelf met plezier overhandigt.

3. Als je op geen enkele manier in het nieuwe jaar wilt investeren, dan is dat maar zo. Niet versieren, niet koken, niet organiseren. Koop gewoon kaartjes om oudejaarsavond te vieren in een cultureel centrum, theater of restaurant. Of sluit je aan bij een bedrijf dat alles voor je wil doen. Het maakt niet eens uit of het mensen zijn die dicht bij je staan of compleet willekeurige kennissen - je bent in ieder geval verzekerd van een leuke of gezellige feestelijke communicatie.

4. Nou, uiteindelijk staat er in geen enkele wet dat je geïnspireerd moet zijn door de vakantie op oudejaarsavond en aan de vooravond ervan. U kunt eenvoudig de pre-vakantiedrukte en de nieuwjaarsstemming van anderen observeren. Alleen al de contemplatie van gelukkige mensen kan je zelf een beetje gelukkiger maken.

Aanbevolen: