Hoe Breng Je Een Vakantie Door Als Er Geen Geld Is?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vakantie Door Als Er Geen Geld Is?
Hoe Breng Je Een Vakantie Door Als Er Geen Geld Is?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door Als Er Geen Geld Is?

Video: Hoe Breng Je Een Vakantie Door Als Er Geen Geld Is?
Video: Milan Knol - Negativiteit (GAMEMENEER DISSTRACK) 2024, April
Anonim

Met het begin van de zomer komt de tijd voor vakanties. Je beste vriend is op vakantie naar Spanje gevlogen, veel vrienden vertrokken, sommigen naar zee, sommigen naar de datsja, en je hebt financiële problemen … Er zijn andere manieren om vrije tijd door te brengen die geen materiële kosten vereisen

Hoe breng je een vakantie door als er geen geld is?
Hoe breng je een vakantie door als er geen geld is?

instructies:

Stap 1

Dit kan door op de bank te liggen en alle tv-programma's en programma's te bekijken, zoals "Laten we trouwen!" en het consumeren van een ongelooflijke hoeveelheid popcorn en chips, en verwonder je dan over de kringen onder de ogen en de slappe taille. Het resultaat van deze "rust" is waarschijnlijk een depressie. Het is in zo'n situatie het beste om goed voor jezelf, je uiterlijk, garderobe en omgeving te zorgen.

Stap 2

Begin met een algemene schoonmaak van het appartement. Langzaam, op het geluid van je favoriete muziek, was ramen, deuren, was gordijnen, creëer een aangename, gezellige sfeer om je heen.

Stap 3

Reviseer je garderobe, gooi onnodige dingen weg, repareer dingen die nog nooit eerder zijn bereikt.

Stap 4

Na het downloaden van video-tutorials van internet, doe je 's ochtends gymnastiek.

Stap 5

Zorg voor je uiterlijk. Komkommer, ei-honing en andere dagelijkse cosmetische maskers zullen je gezicht verjongen.

Stap 6

Na een ontspannend aromabad met amandel, roos, venkel of een andere essentiële olie, gun jezelf een manicure en pedicure.

Stap 7

Het is beter om drie keer per week 's ochtends het stadsstrand te bezoeken - je krijgt een prachtige egale kleur.

Stap 8

Verwen jezelf, geliefde, in een warm bad met een mineraalbom of aromatische zouten - dit geeft je de mogelijkheid om volledig te ontspannen.

Stap 9

Het is beter om licht, gezond voedsel te eten, veel groenten en fruit te eten. Bijvoorbeeld groenten met vlees gekookt in de oven. Dergelijk voedsel vereist geen grote uitgaven of tijd, en de smaak, het smakelijke uiterlijk, het gebrek aan calorieën en de aanwezigheid van vitamines zullen een goed humeur creëren, de teint verbeteren en de taille merkbaar smaller maken.

Stap 10

Doe iets nuttigs en leuks voor jezelf, bijvoorbeeld een jurk naaien of je kennis van het Engels opfrissen.

Stap 11

Als je vriend belt vanuit Spanje en zegt dat ze een kleine kamer in het hotel heeft, laat de buurman achter de muur hem niet slapen met zijn gesnurk, de man die ze leuk vond bleek een gigolo te zijn, na een bad in de zee, haar lichaam wordt bedekt met een zoutkorst die de huid wegvreet - je voelt gewoon met haar mee. En om de een of andere reden zul je geen jaloezie meer voelen.

Stap 12

Weer aan het werk, opgewekt, gebruind, verjongd, in een nieuwe jurk, de bewonderende blikken van collega's opvangend, u zult begrijpen dat uw vakantie een succes was!

Aanbevolen: