Strandhuwelijk: Welke Outfit Te Kiezen Voor De Bruid

Strandhuwelijk: Welke Outfit Te Kiezen Voor De Bruid
Strandhuwelijk: Welke Outfit Te Kiezen Voor De Bruid

Video: Strandhuwelijk: Welke Outfit Te Kiezen Voor De Bruid

Video: Strandhuwelijk: Welke Outfit Te Kiezen Voor De Bruid
Video: Jurken passen bij de Honeymoonshop 2024, Maart
Anonim

Niet alle moderne pasgetrouwden zijn fans van traditie - velen geven de voorkeur aan het gemak van een niet-standaard bruiloft boven officiële stijfheid. Wat kun je bijvoorbeeld zeggen over een bruiloft ergens aan het zeestrand? Extravagant, ongebruikelijk. Indrukken zullen ongetwijfeld de helderste en meest memorabele zijn. Er rijst echter een zeer relevante vraag - welke outfit moet een bruid kiezen voor een bruiloft op het strand?

Strandhuwelijk: welke outfit te kiezen voor de bruid
Strandhuwelijk: welke outfit te kiezen voor de bruid

Textiel

Om de bruid op het strand te laten genieten van haar eigen bruiloft en niet uitgeput te raken van de hitte, is het noodzakelijk om een jurk van zeer lichte stof te kiezen. Chiffon is ideaal of bijvoorbeeld. Crepe de Chine. Bruiden in crêpe georgette of gaasjurken voelen zich geweldig op het strand.

Jurk Model

In designercollecties voor strandhuwelijken zijn de meest populaire jurken in nautische stijl. De Griekse stijl is perfect voor de bruid van de oudheidliefhebber. Het silhouet van een zeemeermin zal charme en mysterie toevoegen aan de pasgetrouwde. Strapless jurken zijn relevant voor het strand.

Er is nog steeds vraag naar klassieke bruidsoutfits voor niet-standaard bruiloften - bijvoorbeeld een lange witte jurk met een trein. Een extravagante bruid zal zich geweldig voelen op het strand in een mini trouwjurk.

Keuze uit accessoires

Bij een niet-standaard bruiloft zien de sieraden van de bruid gemaakt van goud er ongepast uit. Bovendien zal het verlies van sieraden op het strand in een verwende stemming veranderen, en dit is volkomen ongepast voor de bruid. Prachtige accessoires, bijvoorbeeld van schelpen of kralen, zijn een uitstekend alternatief voor gouden sieraden. Eenvoudige oorbellen gecombineerd met een mooi kapsel, een originele, maar niet pretentieuze ketting of halsketting - dergelijke details zullen de bruid alleen maar charme geven.

Pasgetrouwde trouwringen zijn waarschijnlijk van goud. Het is voldoende als ze de enige gouden sieraden voor de bruid worden. In ieder geval moet de bruid op zo'n bruiloft een minimum aan accessoires hebben.

Een strandhuwelijk is een geweldige huwelijksoptie voor diegenen die waarde hechten aan romantiek of graag extravagant zijn. Zo'n evenement zal zeker nog lang worden herinnerd door zowel de pasgetrouwden als de uitgenodigden. En wat voor soort foto- en videoframes zullen blijken! Het belangrijkste is om de voorbereiding van een bruiloft op maat zeer serieus te nemen en tot in het kleinste detail over alles na te denken.

Aanbevolen: