Welke Outfit Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar?

Welke Outfit Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar?
Welke Outfit Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Welke Outfit Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Welke Outfit Te Kiezen Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: IK GAF FANS €100 OM EEN OUTFIT VOOR MIJ TE KOPEN! || Fan Friday 2024, April
Anonim

Zeer binnenkort zal het nieuwe jaar komen, er is nog maar een maand over. En als je nog steeds twijfelt over de outfit voor het feest, laten we het dan oplossen!

Welke outfit te kiezen voor het nieuwe jaar?
Welke outfit te kiezen voor het nieuwe jaar?

Volgens de oosterse horoscoop is 2019 het jaar van het gele Earth Pig en begint het op 5 februari 2019, maar wij, de inwoners van Rusland, zullen het al op 1 januari ontmoeten. Hoe kunnen we ons verkleden om Piggy te sussen?

In het komende jaar zal de prioriteit geel en zijn tinten zijn, maar niet alleen. Omdat het varken aards is, zijn bruine blouses, groene rokken, blauwe broeken enzovoort niet uitgesloten. Maar sombere kleuren - weg met deze feestelijke avond. Stoffen met een metallic effect zijn welkom (het belangrijkste hier is om het niet te overdrijven met accessoires).

De silhouetten van de outfits zijn heel verschillend, van strak tot het meest vrij, het is belangrijk dat dit allemaal bij je past en er niet belachelijk uitziet.

Bij het aanbrengen van make-up, voel je vrij om gouden tinten en glans te introduceren. Maak je feestelijke look perfect af met een gouden manicure.

Op oudejaarsavond willen niet alleen volwassenen, maar ook kinderen slim zijn. Je kunt voor hen interessante kleurrijke kostuums maken, bijvoorbeeld een eikelkostuum. Dit zal plezier en vreugde toevoegen aan alle deelnemers aan de viering.

Vergeet ook je mannen niet. Voor deze avond zou het leuk zijn voor de sterke helft om jassen en broeken in bruine tinten op te halen, maar voor degenen die brutaler zijn, gele. Geloof me, het varken zal er dol op zijn!

Aanbevolen: