Hoe Trouwschoenen Voor De Bruid Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Trouwschoenen Voor De Bruid Te Kiezen?
Hoe Trouwschoenen Voor De Bruid Te Kiezen?

Video: Hoe Trouwschoenen Voor De Bruid Te Kiezen?

Video: Hoe Trouwschoenen Voor De Bruid Te Kiezen?
Video: WEDDINGVLOG!! How to photograph a wedding!? 2024, April
Anonim

Het huwelijksbeeld van de bruid moet zorgvuldig worden doordacht. Alles erin moet perfect zijn: jurk, sieraden en natuurlijk schoenen. Correct gekozen trouwschoenen zullen de held van de gelegenheid de mooiste maken, en de vakantie zal echt vrolijk en onvergetelijk zijn.

Hoe trouwschoenen voor de bruid te kiezen?
Hoe trouwschoenen voor de bruid te kiezen?

instructies:

Stap 1

Houd bij het kiezen van trouwschoenen allereerst rekening met de eigenaardigheden van het seizoen waarvoor het feest is gepland. Geef de voorkeur aan open schoenen of sandalen als je bruiloft in de zomer is gepland. Als het feest gepland is voor het koude seizoen, kies dan voor schoenen met een gesloten hiel en teen of elegante trouwlaarzen.

Stap 2

Houd bij het kiezen van trouwschoenen rekening met uw individuele kenmerken. Pumps met langwerpige tenen vergroten bijvoorbeeld visueel de maat van de voet. Een haarspeld van twaalf centimeter kan de bruid een half hoofd langer maken.

Stap 3

Schoenen of sandalen met hoge hakken zijn het meest geschikt voor een lange trouwjurk van de bruid. Bovendien, als het silhouet van de outfit recht is, geef dan de voorkeur aan schoenen met een lange smalle rechte hak. Als je op de bruiloft besluit om te schitteren in een korte outfit, let dan op lichte open schoenen of sandalen. En voor het trouwbroekpak van de bruid zullen sierlijke schoenen met halfhoge hakken een uitstekende aanvulling zijn.

Stap 4

Besteed aandacht aan het ontwerp van de trouwschoenen die je leuk vindt. Feestschoenen moeten comfortabele inlegzolen en duurzame zolen hebben. Geef de voorkeur aan schoenen gemaakt van natuurlijke materialen: leer, suède, brokaat of satijn. Als u ze draagt, worden uw voeten minder zweterig en vermoeider tijdens tal van bruiloftswedstrijden en -dansen.

Stap 5

De kleur van trouwschoenen voor de bruid komt meestal overeen met de kleur van haar jurk of een toonaansteker. Schoenen zien er erg origineel uit, waarvan de kleur identiek is aan de kleur van de rand van de trouwjurk. Meestal kiezen bruiden witte, parelmoeren, crèmekleurige en roze schoenen voor hun feestelijke look.

Stap 6

Trouwschoenen moeten niet alleen worden gecombineerd met de jurk van de bruid, maar moeten ook zeer comfortabel zijn, omdat het huwelijksfeest in de regel niet een uur of twee duurt, maar de hele dag.

Aanbevolen: