Hoe Trouwschoenen Voor De Bruidegom Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Trouwschoenen Voor De Bruidegom Te Kiezen?
Hoe Trouwschoenen Voor De Bruidegom Te Kiezen?

Video: Hoe Trouwschoenen Voor De Bruidegom Te Kiezen?

Video: Hoe Trouwschoenen Voor De Bruidegom Te Kiezen?
Video: WEDDINGVLOG!! How to photograph a wedding!? 2024, April
Anonim

Tijdens het hele huwelijksfeest: zowel in het kadaster als tijdens de ceremonie van de verlossing van de bruid, en tijdens fotografie, en in het restaurant, moeten de pasgetrouwden krachtig en actief zijn. En hun mobiliteit hangt grotendeels af van de trouwschoenen. Bovendien is het kiezen voor de bruidegom niet eenvoudiger dan voor de bruid.

Hoe trouwschoenen voor de bruidegom te kiezen?
Hoe trouwschoenen voor de bruidegom te kiezen?

instructies:

Stap 1

Smalle trouwschoenen met een spitse neus kunnen de benen van de bruidegom een slanke uitstraling geven. Onthoud dat schoenen en laarzen met vierkante neus of ovale neus niet goed passen bij formele en zakelijke pakken. De enige uitzondering is de smoking. Alleen wordt hij traditioneel gedragen met schoenen met een ronde neus.

Stap 2

De meest populaire keuze van trouwschoenen voor de bruidegom zijn lichtgewicht mocassins zonder veters. Als je besluit om op een bruiloft te schitteren in schoenen met veters, zorg er dan voor dat ze zo dun mogelijk zijn en in dezelfde kleur geverfd als de schoenen zelf.

Stap 3

Het traditionele materiaal voor het maken van trouwschoenen voor de bruidegom is leer. Het kan mat of glanzend zijn. Fluwelen schoenen zijn een uitstekende optie voor herenschoenen voor een huwelijksfeest.

Stap 4

Trouwschoenen voor de bruidegom kunnen dezelfde kleur hebben als zijn pak of er een contrast mee creëren. Maar onthoud dat de schoenen van de bruidegom in geen geval een lichtpuntje mogen worden tegen de achtergrond van zijn pak.

Stap 5

Mat of glanzend zwarte schoenen zijn perfect voor een zwart of donkergrijs pak van de bruidegom. Met een wit trouwpak kun je witte schoenen dragen of de kleur van je overhemd matchen. Zwarte trouwschoenen zullen een prachtige aanvulling zijn op het lichtgrijze pak. Maar als het feest overdag is gepland, kun je gerust witte schoenen kiezen. Als je outfit bruin is, zoek dan naar bruine of zwarte schoenen. Lichtbruine bruidsschoenen zijn geschikt voor een crèmekleurig of bruin pak.

Stap 6

Om te voorkomen dat het huwelijksfeest een ondraaglijke beproeving voor u wordt, kunt u grote, zware, massieve trouwschoenen met dikke zolen opgeven. Geef de voorkeur aan comfortabele schoenen gemaakt van natuurlijke materialen.

Aanbevolen: