Wat Moet Er In De Nieuwe Op Tafel Staan

Inhoudsopgave:

Wat Moet Er In De Nieuwe Op Tafel Staan
Wat Moet Er In De Nieuwe Op Tafel Staan

Video: Wat Moet Er In De Nieuwe Op Tafel Staan

Video: Wat Moet Er In De Nieuwe Op Tafel Staan
Video: Die Antwoord - Baita Jou Sabela feat. Slagysta (Official Video) 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar 2017 nadert, veel gastvrouwen vragen zich af - wat moet er op deze feestdag op tafel? Het jaar van de haan nadert, het is de moeite waard om uit te zoeken wat het symbool van het komende jaar leuk zal vinden en wat beter is om uit te sluiten van het menu.

Wat moet er in de nieuwe 2017 op tafel staan
Wat moet er in de nieuwe 2017 op tafel staan

Visgerechten

Visgerechten mogen op deze dag op de feesttafel aanwezig zijn. Je kunt aspic koken met vis, waardoor het kleurrijk wordt door een verscheidenheid aan groenten. Het jaar van de Red Fire Rooster betekent immers een heldere en kleurrijke nieuwjaarstafel!

Granen en meelproducten

Maar bovenal zal de parmantige haan gerechten proeven die meel, granen, rijst, maïskorrels bevatten. Zo kun je canapés met brood maken of zelfgemaakte pizza's maken. U kunt braadstukken bereiden van vleesgerechten. Maar kippenvlees mag dit jaar niet geserveerd worden. Het symbool van het jaar wordt gewaardeerd als je salades versiert met tarwecroutons erop.

Drankjes voor de nieuwjaarstafel

Drankjes moeten ook kleurrijk zijn, opvrolijken en de kleurrijke Haan verrukken! Champagne is natuurlijk al een traditioneel drankje. Maar daarnaast moet de tafel verschillende sappen, fruitdranken, haken, cocktails bevatten. Afzonderlijk kun je gekleurd ijs bij drankjes serveren, waardoor het met de toevoeging van voedselkleuren.

Groenten, fruit en meer

Voeg champignons, groenten, fruit, rode kaviaar toe aan het menu van de nieuwjaarstafel 2017. De haan is vurig rood, dus de tafel moet vol rood voedsel staan. Bereid rode gevulde paprika's voor, serveer tomaten. Versier kant-en-klare salades met beeldjes van wortel en rode biet. Serveer rode appels en bessen apart. En vergeet natuurlijk de mandarijnen niet! Ze passen altijd op de nieuwjaarstafel! Hoe kun je zonder de geur van verse mandarijnen?

Nieuwjaars tafeldecoratie

Kies een tafeldecor met het symbool van het komende jaar. Zo kan het tafelkleed geborduurd worden met hanen. Versier de borden mooi, bijvoorbeeld met rode linten. Plaats kaarsen als symbool van het jaar. En vergeet de nieuwjaarsboom niet - een kleine boom moet op de tafel zelf aanwezig zijn, en als je een grote groene schoonheid gaat aankleden, versier deze dan met speelgoed in de vorm van een nieuwjaarssymbool.

Voeg meer gebak toe aan het vakantiemenu, dan bereik je de gunst van het symbool van het nieuwe jaar! In het nieuwe jaar zal geluk je in alles vergezellen - vier de vakantie helder om deze heldere vakantie lang te onthouden!

Aanbevolen: