Wat Moet Er Op Tafel Komen In Het Nieuwe Jaar

Wat Moet Er Op Tafel Komen In Het Nieuwe Jaar
Wat Moet Er Op Tafel Komen In Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Moet Er Op Tafel Komen In Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Moet Er Op Tafel Komen In Het Nieuwe Jaar
Video: Gasten Afl. 1 - "Alles op Tafel" 2024, Maart
Anonim

Elk nieuwjaar heeft zijn eigen aanbevelingen, wat er op tafel moet komen, wat - indien mogelijk, en wat absoluut moet worden vermeden. Als je wilt dat 2015 je zal bevallen, moet je een feestelijke tafel maken met alle voorkeuren van de Geit of het Schaap.

Wat moet er op tafel komen in het nieuwe jaar 2015
Wat moet er op tafel komen in het nieuwe jaar 2015

In 2015 mag de feesttafel niet overdreven versierd zijn, hij mag niet overbelast zijn. Als je het nog steeds op de een of andere manier wilt versieren, moet je een kleine compositie plaatsen - een souvenirkerstboom op het tafelblad of een dierenbeeldje, evenals een paar kleine kaarsen. Dit zal voldoende zijn.

Het serveren moet bescheiden maar smaakvol zijn. De beste kleur voor het kiezen van kookgerei is puur wit. Het tafelkleed moet in bedkleuren worden gekozen, het is mogelijk met een klein, niet helder patroon. Helderdere plekken moeten worden gemaakt met servetten, bijvoorbeeld blauw. Het is deze kleur die de belangrijkste kleur is in 2015.

De geit is dol op groen. Daarom moet het op je tafel liggen - uien, peterselie, dille, koriander, enz. Je kunt versieren met greens, zoals elk gerecht, of de twijgen gewoon in een apart bord leggen. Op de nieuwjaarsvakantie in 2015 moet er een overvloed aan groenten en fruit zijn - bezuinigingen, salades, enz.

Er moet minimaal één zuivelgerecht op tafel staan. Een uitstekende optie is een groentesalade gekruid met niet-vette zure room. Er kunnen verschillende soorten kaas worden gesneden. Elke wrongelschotel zou ideaal zijn.

Op deze oudejaarsavond moet er zo min mogelijk vlees op tafel staan. Dit is een waar paradijs voor vegetariërs. Lam en lam moeten vooral worden vermeden. Het is beter om de voorkeur te geven aan kip of konijn.

In 2015 belooft de feesttafel niet alleen lekker, maar ook gezond te worden door het grote aantal groentegerechten. Elke fijnproever vindt voor zichzelf een speciaal recept met alle aanbevelingen voor het Jaar van de Geit.

Aanbevolen: