Hoe Versier Je Een Klas Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Klas Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je Een Klas Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Klas Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je Een Klas Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: GEWELD in de klas | De waarheid over je leraar SLAAN 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een favoriete en langverwachte vakantie. Volwassenen streven ernaar om op deze dag een "sprookje" voor kinderen te creëren. Niet alleen thuis, maar ook in de klas moet een feestelijke sfeer heersen, want kinderen brengen veel tijd door op school.

Hoe versier je een klas voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je een klas voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Praat met de kinderen en ontdek wat ze zich deze vakantie niet kunnen voorstellen zonder. Maak van tevoren een lijst met dingen die je moet doen en wat je in de winkel moet kopen. Dit kunnen materialen zijn voor het maken van slingers, lantaarns, souvenirs en geschenken en andere versieringen voor de kerstboom kunnen het beste met uw eigen handen worden gedaan.

Als de jongens een week of twee bezig zijn met het maken van sieraden of het voorbereiden van verrassingen voor klasgenoten, wordt de vreugde van het wachten op de vakantie sterker.

Stap 2

In het nieuwe jaar is het absoluut noodzakelijk om een kerstboom in de klas te zetten. Als je tegen het kappen van levende bomen bent, koop dan een kunstmatige. Volgend jaar mag ze ook verkleed zijn.

Het feestgevoel dat voortkomt uit de geur van sparren kan worden gecreëerd met takken die in een kerstkrans moeten worden geweven of in een mooie vaas moeten worden geplaatst. Bevestig de kleinere aan de grotere tak.

Stap 3

Als je besluit om een grote en levendige kerstboom in de klas te plaatsen, bedenk dan hoe je deze gaat versieren. Kinderen zijn dol op snoep. Hang snoepjes, mandarijnen, sinaasappels aan de boom, maar vergeet ze niet mooi te versieren door ze in helder papier te wikkelen en aan een gouden draad te hangen.

Alles moet doordrenkt zijn met een vakantiesfeer. Je kunt slingers en ballen ophangen die door kinderen zijn gemaakt. Vraag de kinderen om de sneeuwvlokken uit papier te knippen.

Om dit te doen, moet u het vel meerdere keren vouwen en in het midden uitsparingen maken. Knip de randen in een zigzagpatroon. Vouw het blad uit. Je zou een sneeuwvlok moeten krijgen.

Stap 4

Maak met de kinderen sneeuwpoppen van papier en watten en leg ze bij de ingang van de klas. Versier ze met regen. Ze zullen de jongens morgenochtend ontmoeten.

Stap 5

Je kunt de ramen prachtig schilderen, met afbeeldingen van de kerstman en Snegurochka, sneeuwvlokken en een kerstboom erop.

Stap 6

Maak een muurkrant waarin de kinderen vakantiegroeten voor elkaar kunnen schrijven. Als er kinderen in de klas zijn die poëzie schrijven, vraag ze dan om voor de muurkrant te schrijven.

Stap 7

Laat de kinderen verrassingsgeschenken voor elkaar maken. Stop ze in mooie dozen en verstop ze onder de boom. Vergeet niet te tekenen voor wie de verrassing is. Als de kinderen naar school komen, zullen ze heel blij zijn met de kerstcadeaus.

Aanbevolen: