Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar

Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Versier Je Een Huis En Een Kerstboom Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Kerst decor. Ideeën over hoe te maken van decoraties voor het Nieuwe jaar 2024, April
Anonim

2018 komt zeer binnenkort, dat zal worden gehouden onder auspiciën van een intelligent en loyaal dier - de Yellow Earth Dog! En we moeten ons voorbereiden op de vergadering van dit jaar, zodat heel 2018 gelukkig zal zijn! Hoe versier je je huis op de juiste manier voor het nieuwe jaar?

Hoe versier je een huis en een kerstboom voor het nieuwe jaar 2018
Hoe versier je een huis en een kerstboom voor het nieuwe jaar 2018

Het symbool van 2018 houdt niet van pracht en praal - dit alles is de hond vreemd. Als er een hond in huis is, dan brengt dat altijd rust en kalmte in huis. Het is dus beter om huisdecoraties niet alleen voor je eigen plezier te kiezen, maar ook om de gastvrouw van het jaar te plezieren. Versier bijvoorbeeld de muren met dennenkransen versierd met rode linten. Een dergelijke decoratie kan een traditioneel attribuut van het nieuwjaarsinterieur worden genoemd - het is een symbool van warmte en comfort. En de geur in huis wordt echt feestelijk! En wat om licht en tederheid in het interieur te brengen, koop gekrulde veelkleurige engelen voor de kroonluchter en de kerstboom. Maar de gemakkelijkste manier om kroonluchters te versieren is om gekleurde lampen in de fittingen te schroeven in plaats van gewone lampen.

Plaats de figuren van honden rond het huis - tenslotte mag niemand vergeten ter ere van wie het glas wordt geheven op deze oudejaarsavond. Bij het kiezen van sieraden moet u de voorkeur geven aan bruine en gele kleuren - deze zijn het meest relevant in het nieuwe jaar 2018.

Ben je van plan een flink bedrag uit te geven aan het inrichten van je huis? Geef onnodige uitgaven dit jaar op! Een hond is een praktisch dier, zoiets zal hij niet waarderen. Het is beter om een stukje van je ziel in zelfgemaakte sieraden te stoppen die niet minder mooi zijn dan gekochte. Decoraties kunnen met kinderen worden gemaakt - het is altijd leuk en duurt lang voor kinderen!

En hoe zit het met de groene schoonheid van het nieuwe jaar? Het maakt niet uit wat voor soort boom je hebt - levend of kunstmatig. Versier de boom met smaak, hang er niet meteen het hele arsenaal aan speelgoed aan. Het is de moeite waard om de maatregel te onthouden!

Kies middelgrote kerstboomversieringen - ze moeten overeenkomen met het kleurenpalet van het nieuwe jaar 2018. De ballen moeten goud zijn, je kunt ze combineren met rode, met een beetje gouden regen en klatergoud. Hierdoor ziet de feestelijke boom er nonchalant, makkelijk maar feestelijk uit!

Hoe kun je anders een kerstboom versieren voor het nieuwe jaar? Natuurlijke voorwerpen zijn geschikt: gedroogde twijgen, houten speelgoed. En vergeet niet om speelgoed op een prominente plaats te plaatsen in de vorm van de hoofdheldin van het komende feest - de gele hond!

Het is niet moeilijk om de hond te plezieren, dus twijfel er niet aan dat het nieuwe jaar 2018 vreugdevol en gelukkig voor je zal zijn!

Aanbevolen: